3 gyermekem van ebben az esetben mennyi adót tudok vissza igényelni majd ha minimálbérrel leszek bejelentbe ?
Figyelt kérdés
júl. 8. 13:06
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Családi kedvezmény vagy háromgyerekes anyák?
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem fizetsz adót, akkor nincs mit visszaigényelni.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha minden kedvezményt igénybe veszel, akkor a bruttó bért fogod kapni.
Ha a családi adókedvezményt a párod veszi igénybe, akkor kb. 263 ezer lesz amit kézhez kapsz.
7/8 A kérdező kommentje:
Nincs párom elhagyott a férjem elválltunk.
júl. 9. 15:05
8/8 Justinianus 

válasza:

válasza:A bruttó minimálbért kapod kézhez, 322.800 Ft. Nem vonnak szja-t (szja mentes), nem vonnak járulékot (a családi kedvezményként az egész járulék érvényesítésre kerül).
Kapcsolódó kérdések:
Minimál béres bejelentés mennyire lehet jó hosszú távon?
Az a helyzet hogy 21 éves vagyok, egy kereskedelmi iskolát csináltam meg, érettségi+okj-s tanfolyammal azaz 5 év, viszont sehova nem vettek fel sajnos az ígényeimhez szánt helyekre sajnos, pedig sok helyet próbáltam, Lidl, Penny, de nem. Tapasztalat nélkül nem...
Ha Németországban minimálbérre van bejelentve az exem, akkor mennyi gyerektartásra számíthatok?
Nem tudom pontosan mit dolgozik, de azzal már hencegett hogy minimálbérre van bejelentve, és mivel az alapján az itthoni minimálbér miatt 40ezer forintot kell fizetnie és csak ennyit fog. Ez valóban így van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!