NAV ePénztárgéppel (androidos app) kiállított bizonylatokat hol lehet exportálni/kigyűjteni?

válasza:1819
De szerintem onnan automatikus a lejelentéd

válasza:eddig ez volt, odatoltam neki év végén a nyugtatömböket, de most? otthagyom neki a telefont egy hétig? ráadásul állítom, hogy a papír alapú nyugtatömbben könnyebb összeadni a számokat, mint telón az apró számokat.
lehet, hogy a szamlazz.hu/bilingo, stb megoldásai jobbak ennél, ott is van e-nyugtához hasonló dolog, ott legalább nem kell a kassza nyitás/zárással szarakodni, mint a nav-os appban

válasza:További kérdések:
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy kaptam a NAV-tól egy idézést azzal a szöveggel, hogy “büncselekmény gyanújával megalapozottan gyanúsítható személy részére” Természetesen összecsináltam magam, jó pár napja érkezett, de még most is remegek, és pànikban vagyok. A...
Úgy értem megvádolhatják valamivel az illetőt ha teljesen legálisan csinált mindent és semmi törvény elleneset nem csinált?
Valaki tudna segíteni, hogy visszamenőleg, hogyan tudom az adókedvezményem kifizetését kérni mert a munkáltatónak nem volt leadva az igazolás Krónikus betegség: Crohn
Nem mind1, pl, h aznap 25 ezret kerestem a munkaval, de 15 ezer ft penz lett belole (kevesebb munka miatt), de a munkaltatot nem erdekelte, ezaltal nem modositotta nekem. Neki uannyi arra a napra az utanam levo befizetes NAV fele, de nekem ebbol adom keletkezhet....
Csak mert nekem elég gyakran küld. Postai úton pedig soha,de úgy gondolom a levélben kiküldött információ a hiteles!
Sziasztok! Sokakkal egyetemben most kezdtem el én is használni a NAV áldáscsomagját, az ePénztárgépet. Arra nem térek ki, hogy mi mennyire irracionális és kényelmetlen benne, vagy mi nem működik, inkább a napnyitás funkcióról kérdeznék. Egy vásáron árulok egyéni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!