Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV ePénztárgéppel (androidos...

Puf123 kérdése:

NAV ePénztárgéppel (androidos app) kiállított bizonylatokat hol lehet exportálni/kigyűjteni?

Figyelt kérdés
Szeptember 1-től kötelező a nyugták lejelentése, ezért áttértem kézi nyugtáról a NAV által ajánlott telefonos applikációra, de sehol sem látok exportálási lehetőséget. Az app-ban lekérdezés ugyan van, de nem lehet exportálni, webes felületen (KOBAK) sem látok ilyet. Én nem találom vagy tényleg nincs ilyen opció sehol? De akkor az éves záráshoz honnan szedem majd elő a könyvelőnek az anyagot?

szept. 2. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

1819

De szerintem onnan automatikus a lejelentéd

szept. 2. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
a nyugta lejelentés az automatikus, de attól még éves bevallás/zárás fog kellene a következő év elején a navnak. Meg kata-sként jó lenne látnom, hogy hogy áll az éves bevételem év közben, elérem-e az alanyi adómentesség határát (sajnos olyan jól még nem megy a szekér, hogy ez a veszély fenyegessen, de ez egy valós dolog egyébként)
szept. 2. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A lehető legegyszerűbb rabízom a könyvelőre.Valamiért csak fizetek neki.
szept. 2. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:

eddig ez volt, odatoltam neki év végén a nyugtatömböket, de most? otthagyom neki a telefont egy hétig? ráadásul állítom, hogy a papír alapú nyugtatömbben könnyebb összeadni a számokat, mint telón az apró számokat.

lehet, hogy a szamlazz.hu/bilingo, stb megoldásai jobbak ennél, ott is van e-nyugtához hasonló dolog, ott legalább nem kell a kassza nyitás/zárással szarakodni, mint a nav-os appban

szept. 2. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Hee? Gondolom meg van bízva a könyvelőd, hogy lássa a navos papírjaid.
szept. 2. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
megbízva megvan, csak éppen nem látja sehol ő sem a felhőben tárolt e-nyugtákat.
szept. 3. 07:41

További kérdések:

Youtube bevétel utáni adózás?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy kaptam a NAV-tól egy idézést azzal a szöveggel, hogy “büncselekmény gyanújával megalapozottan gyanúsítható személy részére” Természetesen összecsináltam magam, jó pár napja érkezett, de még most is remegek, és pànikban vagyok. A...

Aki teljes mértékbe legálisan lesz gazdag az kerülhet bajba?

Úgy értem megvádolhatják valamivel az illetőt ha teljesen legálisan csinált mindent és semmi törvény elleneset nem csinált?

Adóvisszatérítés krónikus betegség után?

Valaki tudna segíteni, hogy visszamenőleg, hogyan tudom az adókedvezményem kifizetését kérni mert a munkáltatónak nem volt leadva az igazolás Krónikus betegség: Crohn

Alkalmi munka munkaidejet (aznapi jovedelemmel) lehet modositani, ha a munkaltato elrontotta es ezaltal tobb lesz az adom?

Nem mind1, pl, h aznap 25 ezret kerestem a munkaval, de 15 ezer ft penz lett belole (kevesebb munka miatt), de a munkaltatot nem erdekelte, ezaltal nem modositotta nekem. Neki uannyi arra a napra az utanam levo befizetes NAV fele, de nekem ebbol adom keletkezhet....

A NAV e-mailre vagy DAP-ra küldhet felszólításokat,üzeneteket?

Csak mert nekem elég gyakran küld. Postai úton pedig soha,de úgy gondolom a levélben kiküldött információ a hiteles!

Napnyitás, pénztár - mennyire kell egyeznie?

Sziasztok! Sokakkal egyetemben most kezdtem el én is használni a NAV áldáscsomagját, az ePénztárgépet. Arra nem térek ki, hogy mi mennyire irracionális és kényelmetlen benne, vagy mi nem működik, inkább a napnyitás funkcióról kérdeznék. Egy vásáron árulok egyéni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!