Mennyire gyakori az hogy a Navosok felnyitnak egy lakást úgy H az nem az adózó tulajdonában áll csak oda van bejelentkezve köztartozás miatt úgy H az adós nincs is ott? Ritka vagy gyakori eset azilyen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Mennyire gyakori..."
Nem túlságosan.
Előtte a valódi tulajdonosokat is értesítik, hogy részt tudjanak venni az eljárásban. Ha senki nem reagál érdemben, vagy nem jelenik meg a megadott időpontban, teljesen törvényes, hogy felnyitják az ingatlant.
Két hatósági tanú kell hozzá, és kész...
"Személyes tárgyakat lefoglalni tartozás fejében a végrehajtás során az kb. az utolsó lépés"
Ezt nem állítanám, mivel kötelező "lépés", ha a tartozás a 200 ezer forintot meghaladja, no meg alatta is, bizonyos esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Hitel felvétel előtt àllunk.Nem szeretnénk ezen bebukni a dolgot...
A következő lenne a kérdésem ha èn a tb-n kívül semmilyen adót nem fizetek be, de van bevètelem akkor mivel büntethetnek? Miből számolják ki, hogy mennyi lesz a büntetèsem?
Ez mit jelent ? Tehát tartozásom van a nav fele ??
A történet a következő: Hallgatói szerződésből adódóan keletkezett 300 ezer forint tartozásom az oktatási hivatal felé. Én hazai munkaviszony fenntartásával vállaltam, hogy ezt ledolgozom (10 hónap 1 éven belül). Ez sajnos NEM sikerült, csak 6-7 hónapom van. Elvileg...
Ha van egy ingatlan, amit tavaly megvettem és részeltekben fizetem rá az illetéket (mindig időben, nem késtem el vele), akkor ez így köztartozásnak számít vagy sem? A babaváró hitel felvétele miatt kérdezem.
Egyéni vállalkozó vagy 2020. 01. 01. óta. Az idei iparűzési adót későn fizettem be: 3 napja.Amikor lekérdezném az adóegyenleget innen: akkor ezt írja ki.A lekérdező Ügyfél 4T adatai nem egyeznek Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Adó szakrendszerben rögzített...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!