Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Gyáphoz milyen papírt kell...

Gyáphoz milyen papírt kell beadni a bérszámfejtésre, ha?

Figyelt kérdés

először otthon voltunk...akkor kaptunk a gyerekorvostól tp papírt...majd a kórházban és utána újra otthon..

a kórházi tartózkodás idejére adott a kórház egy A4-es papírt a gyáphoz

arra az időre, amíg a kórházban voltam a gyermekkel, a gyerekorvos is ad rózsaszín papírt? vagy a kórházi nap első napjától a gyerekorvos keresőképes állományba vesz és lezárja a tp és a hazajövés első napjától vesz vissza ő táppénzre? v a kórházi tartózkodás idejére is ő adja a tp papírt?

2014. máj. 9. 18:21
 1/6 A kérdező kommentje:

"majd a kórházban és utána újra otthon.. "

itt arra gondoltam, hogy a kórházból kijövés után még nem mehetett rögtön óviba, hanem még lábadozott itthon velem pár napot, mire teljesen rendbe jött

köszönöm

2014. máj. 9. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A kórházi időszakról a kórház ad keresőképtelen papírt, a többiről a gyerekorvos. Ez attól még folyamatosnak számít. Mindegyiket be kell vinni az ügyintézéshez, ők tudják melyikkel mit kell kezdeni.

Ez azért van, mert más mértékű táppénz jár az otthoni tartózkodásra és más a kórházi tartózkodásra. A kórházira kevesebb a táppénz összege.

2014. máj. 10. 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Nemigazán tud itt nálam senki semmit.:(

Akkor úgy a jó,hogy ha a házigyerekorvos a kórházas napokra nem ad tp-es papírt csak előtte meg utána lévő napokra? Köszönöm!!

2014. máj. 10. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, úgy jó...
2014. máj. 11. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem pontosabban és az egész betegséggel telt időre kaptuk a gyerekorvostól a papírt és a kórházban is kaptunk. Ilyenkor mi lesz?
2014. máj. 11. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi különös. Az "egészből" a kórházi ápolás idejét szétválasztják, és - ahogy már előzőleg írtam - más összegű táppénzt fejtenek rá...
2014. máj. 12. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!