Honnan tudnék egy esettanulmányt (pl. vmilyen beruházásról) szerezni, amiből fel tudnék használni adatokat? Szétgugliztam már mindent de semmi használható mintát nem találtam
Figyelt kérdés
ami jól jönne: pénzügyi terv, cash-flow, mérleg, swot elemzés, eredménykimutatás
egy esettanulmányt kéne összeállítani, de inkább hadd ne minősítsem a képzést...
2016. jún. 20. 12:01
1/2 anonim válasza:
...valóban rossz lehet a képzés, ha elfelejtették elmondani, hogy esettanulmányt úgy kell készíts, hogy megkeresel egy olyan vállalkozást, aminek egy beruházásáról, annak a számaival, körülményeivel, feltételeivel megírhatod az esettanulmányt.
Arról, hogy milyen konkrétumok kellenek bele, ezeken a linkeken egész jó szamárvezetőket találsz:
2/2 anonim válasza:
Szia! Sikerült végül elkészítened az esettanulmányt beruházás kapcsán? Nekem is erről kellene írnom, de nagyon elakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!