Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Honnan tudnék egy esettanulmán...

Honnan tudnék egy esettanulmányt (pl. vmilyen beruházásról) szerezni, amiből fel tudnék használni adatokat? Szétgugliztam már mindent de semmi használható mintát nem találtam

Figyelt kérdés

ami jól jönne: pénzügyi terv, cash-flow, mérleg, swot elemzés, eredménykimutatás

egy esettanulmányt kéne összeállítani, de inkább hadd ne minősítsem a képzést...

2016. jún. 20. 12:01
 1/2 anonim válasza:

...valóban rossz lehet a képzés, ha elfelejtették elmondani, hogy esettanulmányt úgy kell készíts, hogy megkeresel egy olyan vállalkozást, aminek egy beruházásáról, annak a számaival, körülményeivel, feltételeivel megírhatod az esettanulmányt.

Arról, hogy milyen konkrétumok kellenek bele, ezeken a linkeken egész jó szamárvezetőket találsz:

[link]

2016. jún. 22. 09:46
 2/2 anonim válasza:
Szia! Sikerült végül elkészítened az esettanulmányt beruházás kapcsán? Nekem is erről kellene írnom, de nagyon elakadtam.
2021. ápr. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!