2022. évi Mudi színesfém emlékérmét hol lehet kapni/szerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Úgy tűnik csalnak, pedig az van kiírva, hogy hitelesített a mérleg. Több helyen is ilyen trükkös a mérleg az országban. Azon gondolkodtam, hogy odamegyek 1kg-os mérlegsúllyal. Az jó ötlet szerintetek?
Gondolom a réz kábeleket súlyra leadják a MÉH telepen. Vajon mennyit kaphatnak érte? Megéri nekik bajlódni a szigetelés lenyúzásával?
januárban felén csak 1300ft körül járt a vörösréz és hónapról hónapra növekedett, most 2100Ft/kg ez lehet a plafon vagy még ez is nőhet az idén? jó lenne tudni hogy minnél jobb áron adjak le :D
Nyomtatott áramkörök, elektronikák és régi rossz gépek szerelését szoktam hobbi szinten űzni itthon a kis műhelyemben fiatal korom óta. (40-es férfi vagyok) A hulladékokat jó ideje becsületesen szelektálom, papír, műanyag, üveg, elektronika, fém. A papírt, műanyagot,...
Hány kilogramm színesfém hulladékot (réz, alumínium) lehet leadni egy évben magánszemélyeknek törvényesen? Van e valami határ súly amit nem lehet átlépni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!