Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 2022. évi Mudi színesfém...

Delete_Killer kérdése:

2022. évi Mudi színesfém emlékérmét hol lehet kapni/szerezni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
2022. okt. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Színesfém átvevő helyeken, miért csak fél kilogramm az otthon lemért 1kg-os fém?

Úgy tűnik csalnak, pedig az van kiírva, hogy hitelesített a mérleg. Több helyen is ilyen trükkös a mérleg az országban. Azon gondolkodtam, hogy odamegyek 1kg-os mérlegsúllyal. Az jó ötlet szerintetek?

Miért éri meg a kábel felvásárlása egyeseknek?

Gondolom a réz kábeleket súlyra leadják a MÉH telepen. Vajon mennyit kaphatnak érte? Megéri nekik bajlódni a szigetelés lenyúzásával?

Szerintetek hogy fognak alakúlni a színes fémek árai a jövőben?

januárban felén csak 1300ft körül járt a vörösréz és hónapról hónapra növekedett, most 2100Ft/kg ez lehet a plafon vagy még ez is nőhet az idén? jó lenne tudni hogy minnél jobb áron adjak le :D

Hobbi szinten elektronika szereléssel, forrasztással foglalkozok itthon és az évek során sok elektronikai és fém hulladékom lett. Ha leadom egy...

Nyomtatott áramkörök, elektronikák és régi rossz gépek szerelését szoktam hobbi szinten űzni itthon a kis műhelyemben fiatal korom óta. (40-es férfi vagyok) A hulladékokat jó ideje becsületesen szelektálom, papír, műanyag, üveg, elektronika, fém. A papírt, műanyagot,...

Mennyi színesfémet lehet leadni egy évben magánszemélynek?

Hány kilogramm színesfém hulladékot (réz, alumínium) lehet leadni egy évben magánszemélyeknek törvényesen? Van e valami határ súly amit nem lehet átlépni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!