Fizetett mar valaki fundamenta lakaskasszat? Velemeny a lakasmegtakaritasi lehetosegekrol
Velemeny/ tapasztalat a fundamentarol?
Aki fizet lakasmegtakaritasi szamlat, az melyik bankba fekteti a penzet es milyen konstrukciokkal?

válasza:

válasza:novemberben járt le az 5 éves, amire már nem volt állami támogatás, kaptam belőle vissza 1,2m, ez szabad felhasználású.
Most kötöttem egy 10 éveset, amire 30%-jár a befizetéseim után évente.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most telt be a pohár nálam, hogy havonta átlag 3-4 ezer forintot levonnak kezelési költségre, számladíjra, összegzett elszámolásra, kutyaf... fülére, stb. Már rég bankot váltottam volna, csak még diákhitelt törlesztek, illetve vezettem egy lakás-előtakarékossági...
Van az Unionnál biztosításom. Havi 20 ezer. Most emelik. Ha írok egy kérvényező levelet, hogy ne emeljék, akkor mi lesz? Ez egy ilyen 10 éves futamidőban van.
Lehet a bankban hagyni és évek múlva igényelni? Vagy esetleg szüleim házából részt vásárolni, vagy akármilyen egyéb kacifántos megoldások is érdekelnek, hogy lehetne megkapni a plusz pénzt is.
Hol kedvezőbbek a feltételek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!