Miért nem bírtam kártyával fizetni?
Figyelt kérdés
Elutasítja a terminàl. De nem csak nekem hanem a pàromnak is. Sose volt ilyen problémànk ma reggel óta van ilyen. Pedig van a szàmlànkon jelentős összeg. A napi limit 50.000 Ft mindkettőnknek. Reggelit akartam venni és a párom is de elutasította mindkettőnk kártyáját. Mi lehet a baj? Most megyünk a bankba. MBH bankosak vagyunkmárc. 5. 11:36
1/5 anonim 

válasza:

Nekünk ezt honnan kéne tudnunk? Bementek, elmondják.
2/5 anonim 

válasza:

Tudni kell, hogy sok szereplős egy POS terminálos fizetés.
Bolti terminál - kártyakibocsájtó cég - a terminál bankja - a ti bankotok és még közötte lehet pár.
Lehet, hogy a terminál szarakodott, lehet a kártyakibocsájtó rendszerében volt valami para, a bankotoknál is lehet gond, de lehet az ottani bankál is gond.
Ha érintés nem megy, akkor dugni kell, az is lehet gond.
Vementek másik boltba, ott lehet jó lett volna.
Emiatt nem rohannék azonnal bankba, főleg hogy az asztal mögött ülő ügyintézőnek fingja nem lesz róla valszeg, max annyit fog megnézni, hogy nins tiltva a kártya, nincs limit túllépés, stb, de nagyon messzire nem fog látni.
Jobb a callcenter ilyenkor. szerintem.
4/5 kutyafule4 

válasza:

Fel kell hívni a bankot. Nekem azért tiltották, mert valaki elvileg megpróbálta hozzáadni Google Wallet-hez, és hiába két faktoros a történet és nem sikerült neki az Erste automatikusan tiltotta a kártyát úgy ahogy volt.
5/5 Koplárovics Béci 

válasza:

Előszöris az a két kérdés merül fel, hogy próbáltátok-e máshol a kártyákat, illetve mások kártyája működött-e az adott helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!