Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vissza jaro penz megosztasa...

Vissza jaro penz megosztasa elvalt feleknel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazabol kivancsisagbol kerdezem mert apa megorit mar azzal, hogy neki anya kocsija utan jar penz. Mult honapban lejart a hitel, de ok mar novemberben elvaltak. HA kapna anya vissza penzt arra apa tarthat igenyt? Mivel hazas eveik alatt vettek, de anya neven van. En nem tudom csak mar nagyon idegesito minden nap hallgatni hogy igenyt tartana ra.

márc. 6. 15:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
8 as teljesen igazad van. Mindez Kurcsàny Fletoʻ alatt törtènt szandekosan belevittèk a magyar lakossagot az eladósodasba. Óriasi vàlsàg volt kilatasba, tőzsdecsőd volt, de Magyarorszagon mintha mi sem történt volna. Brutàl erős forint mellett hajtották bele az embereket a svajcifrank hitelbe
márc. 8. 17:27
 12/22 anonim válasza:
11 es vagyok nyelvtani javitas; kilatasban
márc. 8. 17:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy a deviza hitelek az Orbán kormány alatt lettek népszerűek?
márc. 8. 18:06
 14/22 anonim ***** válasza:

"Azt tudod, hogy a deviza hitelek az Orbán kormány alatt lettek népszerűek?"

Vicces vagy már! 🤣

márc. 8. 18:10
 15/22 anonim ***** válasza:

"...hajtották bele az embereket a svajcifrank hitelbe..."

Nem állt senki a fejük felett pisztollyal, hogy kötelező aláírni azt, ami nekik akkor teljesen kedvezőnek számított anyagi szempontból.

Ez teljesen független a politikai állástól.

Most is ész nélkül vesznek fel hiteleket bármire. Itt van az újabb konstrukció a munkáshitel. Csak gratulálni tudok hozzá! Ugye azt tudod, hogy a 17-18 évesek többség nem azért fogja felvenni, hogy a lakhatását, vagy bármi értelmes dolgot biztosítson belőle, hanem azért, hogy elszórakozza. Mint ahogy a diákhitel is a többségnek erre szolgált, nem pedig a tanulmányai fedezésére.

Az emberek jelentős részénél a pénzügyi tudatosság nulla.

Nekem sem tanították az iskolában, csak egyszerűen a nyakamon lévő "pattanást" gondolkodásra is szoktam használni.

márc. 9. 05:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a svájcifrankhitelszar dumát. Én anno v
márc. 9. 08:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a svájcifrankhitelszar dumát. Én anno vehettem volna fel forintban is. A svájci frankos lett, mert ugyanaz a bank, ugyanarra a hitelösszegre és futamidőre a forintos hitelt majdnem dupla annyi törlesztővel adta volna (2006), a svájcifrankos hitelem legmagasabb törlesztője nem érte el a forintosét, amit kaptam volna. Igen, többet fizettem vissza, mint, amire számítottam, de még mindig kevesebbet, mintha forint alapú hitelt vettem volna fel
márc. 9. 08:13
 18/22 nb2019 ***** válasza:
100%

Vissza a kérdésre: Ha a hitel anyukád nevén volt, és a kocsi is az ő nevén volt végig, és nála is maradt, akkor a visszajáró pénz is az övé.

Ha közös néven volt a hitel, akkor már szóba jöhetne a kérdés, de nem hiszem, hogy akkora nagyságrendű összeg lenne, amin érdemes ennyit motorozni. Ahogy a 9-es is írta, inkább az egészségére figyeljen, azzal többet segít magán is, rajtad/(rajtatok ha van tesó) is.

márc. 9. 08:29
 19/22 anonim válasza:
15 ös nem àllt a fejüknèl pisztollyal senki,de lehetett tudni külföldön hogy óriàsi a baj, az ujsagok tele voltak a tőzsde összeomlasàval,e közben Magyarorszàgon semmi sem erződött,senki nem mondta hogy baj lenne,forint brutàl erős, 238 ft os euroʻ, tele minden hogy vegyèl fel deviza hitelt, autora mindenre. Aztànmiutàn eladosodott mindenki,hirtelen 310 ft lett az euró. Valóban nem volt kènyszerítès ,csak megtévesztés
márc. 10. 02:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak meg kell nézni az akkori banki plakátokat, hirdetéseket, ezerrel nyomták az OLCSÓ devizahitelt minden csatornán, mivel jól tudták, hogy ők csak nyernek rajta.
márc. 10. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!