Honnan tudnék 20-30 ezer forintot gyorsan szerezni?
Figyelt kérdés
Dolgozom, heti 6 napot jelenleg, hogy a kovetkezo fizetesemmel mar rendbe legyek. 2 honapig voltam tappenzen, ami 3 honapba logott bele es igy zsinorban 3 eleg gyenge fizetest siekrtlt kapnom mivel, teljesitmeny premium van a cegnel ahol dolgozom. Jelenleg ott tartok hogy a kovetkezo fizetesemig nem igazan maradt mar penzem. 2 het van addig szoval valahogy mar szeretnem kihuzni kolcson felvetele nelkul. Eleg lenne igazabol kb 20-30 ezer forint is. Online penzkeresesi lehetoseg vagy barmi ilyesmi erdekelne. Sajnos kolcson kerni nem igazan tudok senkitol, mert nem vagyok ilyen szintu kapcsolatban senkivel sem es nagyon kellemetlennek is ereznem. Valami otlet barkinek?márc. 22. 20:25
1/15 anonim 

válasza:

Onlinera nincs esélyed. Sem tudásod. Ha volna azt nyomnád és nem a heti 6 napot.
2/15 anonim 

válasza:

Mennyi pénzed van most, mire kell költs a következő fizuig és hány nap van addig?
3/15 A kérdező kommentje:
28 ezer forintom van jelenleg, 10 napot kell meg mennem dolgozni fizetesig, amibol az egesz kb elmegy uzemanyagra(nincs ceges busz) de még lehet hogy ki sem jövök belőle. Alapvetően minden honapban boven meg szoktam lenni és még maradni is szokott, de most sokkal rosszabb fizeteseket kaptam es igy mar nehezebb az egesz. Foledg hogy van is egy kolcsonom jelenleg, szoval semmikeppen nem szeretnek egy ujabbat felvenni, ha más nem lesz ki kell vennem egy hét szabadságot(ha adnak) és akkor 1 heti uzemanyagot megsporolok. 35kmre van a munkahelyem
márc. 22. 21:16
4/15 A kérdező kommentje:
Es ugye nyilván mellette még ennem sem ártana, főleg hogy nehez fizikai munkát végzek szóval, remelem valahogy megoldom.
márc. 22. 21:17
6/15 A kérdező kommentje:
A vérplazma adáson gondolkoztam, de mivel még sosem voltam előtte orvosi alkalmassági stb és nem tudom után mennyinek kell eltelnie hogy legyen eredmény és hogy mehessel plazmát adni. Lehet hogy nem is leszek rá alkalmas és akkor fölöslegesen pazaroltam erre is az üzemanyagot...sosem voltam meg ilyen helyzetben, nagyonn furcsa ez igy msot nekem
márc. 22. 21:19
7/15 A kérdező kommentje:
Tomegkozlekessel az a baj, hogy ez a raktár egy teljesen városon kivul eső részen van, ahova nem igazán megy tömegközlekedés. Nem a kifogásokat szertném keresni én is nagyon sokat kattogok ezen, hogyan lehetne jol megoldani.
márc. 22. 21:20
8/15 anonim 

válasza:

Adj el valamit, amire már nincs szükséged. Pl.ruha, bútor, műszaki cikk, könyv.
Vagy ha vannak arany ékszereid, akkor zálogházba beadod.
9/15 anonim 

válasza:

Fizetéselőleg
Mész tömegközlekedéssel és valamelyik kolléga felvesz a legközelebbi buszmegállóban vagy együtt mentek és fizu után adsz bele a benzinpénzbe.
Vérplazmát nem adhatsz, ha most voltál beteg
Amúgy otthon milyen kajád van? Teljesen üres minden polc?
10/15 anonim 

válasza:

Ha minimum átlagosan kinéző hölgy vagy, aki 18 és 45 év közötti, akkor én fizetek neked 20 ezret egy óráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!