Ha a felvett diákhitelemet a diploma megszerzése előtt egy összegben visszafizetem valóban a kamat nélküli felvett összeget szükséges csak kifizetnem?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 17:04
1/1 anonim 

válasza:

Ezt honnan vetted?
Diákhitel2 az kamatmentes, mindegy, hogy diploma előtt, vagy után fizeted vissza.
Diákhitel1 az meg az egyetem alatt is kamatozik, de nem kötelező törleszteni belőle. De akkor egyetem után több lesz a tartozás, mint amennyit eredetileg felvettél.
"A kamat növeli a tartozás összegét
Csakúgy, mint minden hitel, a Diákhitel is kamatozik, attól kezdve, hogy az első összeget átutaljuk. Így a hiteltartozást a kamat folyamatosan növeli."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!