Ha a felvett diákhitelemet a diploma megszerzése előtt egy összegben visszafizetem valóban a kamat nélküli felvett összeget szükséges csak kifizetnem?

válasza:Ezt honnan vetted?
Diákhitel2 az kamatmentes, mindegy, hogy diploma előtt, vagy után fizeted vissza.
Diákhitel1 az meg az egyetem alatt is kamatozik, de nem kötelező törleszteni belőle. De akkor egyetem után több lesz a tartozás, mint amennyit eredetileg felvettél.
"A kamat növeli a tartozás összegét
Csakúgy, mint minden hitel, a Diákhitel is kamatozik, attól kezdve, hogy az első összeget átutaljuk. Így a hiteltartozást a kamat folyamatosan növeli."
Kapcsolódó kérdések:
A megadják a lakáshitelt akkor mi a menete a vásárlásnak? Hány % önerő szükséges? Ha hamarabb visszafizetem akkor kevesebb kamatot fizetek? Melyik a legjobb bank ilyen célra?
Van valami papír amit le kell adni, vagy mi szükséges ehhez?
Troli vezető tanfolyam indul nemsokára és gondolom ha már kérik akkor vinni kell egézségügyi alkalmasságit is. Továbbá ha bejutok , de megbukok vizsgán akkor szimplán visszaadom azt a pénzt amit rám áldoztak és kész?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!