Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi idő még visszaérkezik...

Mennyi idő még visszaérkezik a pénz a Revolutra?

Figyelt kérdés
Olyan történt velem, hogy Revolutról utaltam X összeget egy 3 éve megszünt MBH-s számlára tévedésből 04.08-án, már voltam a bankba is, aztmondták automatikusan vissza fordult a pénz Citi bankon keresztül, a pénz még azóta sem jött meg, valakivel történt már ilyen, és ha igen, mennyi időbe telik még visszakapom?

máj. 3. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jelezd a Revolutnak is a problémát, mivel ők gyűjtőszámláról utalnak és ha arra ment vissza a pénz, nem biztos, hogy automatikusan megkapod.
máj. 3. 23:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Már jeleztem a Revolutnak is, ők sem adtak valami normális választ, küldjek nekik az utalásról egy igazolást, de mivel nem visszautaltak hanem automatikusan visszament ezert azt nem tudnak adni, de ők is ellenőrizték és nem találtak semmilyen visszautalast, felhivtam a citi bankot, annyi volt a valaszuk, hogy kuldjek egy panasz emailt :)
máj. 4. 07:54
 3/3 Dávid ***** válasza:

Hát akkor meg is van a válasz, megy a panaszlevél a cityhez, csatolva az utalás összegét.

A Revolut utalást ki lehet nyomtatni és elküldeni a Citynek.

máj. 4. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!