2023 őszén csináltam Otp junior számlát, ebben az esetben ez a számla még “èl?”
Januárban töltöttem a 24-et, azaz már nem vagyok Junior számlára jogosult. Nem használtam 1 éve a kártyámat, fogalmam sincs hogy akkor most működőképes-e a számlám így. Ez automatikusan átvált nem junior számlára?
Azért kérdem, mert most kezdtem dolgozni, ezt a számlaszámot adtam meg, de kételyeim lettek.

Ez nem illem kérdése.
A nyilvános termékismertetőben benne van, valószínűleg ők jogilag itt 100%-osan le vannak védve. A felnőttek világában már nem lehet elsütni ezt a "hát de én ezt nem tudtam, nekem ezt senki nem rágta a számba" védekezést.

Szokott küldeni a bank de nem köteles.
Másrészről amikor én kiestem a junior kedvezményből az nem a születésnapom hónapjában hanem az év novemberében volt valamiért.
Nem tudom én sem miért akkor. Bár nem OTP volt.
Ugorj be egy otp fiókba és rögtön kiderül minden. Legalábbis én ezt tenném a helyedben.
Sok tartozás még nem lehet úgysem.

És mire megy vele ha nincs hozzá jelszava?
Ha lenne hozzáférése a kérdést sem tette volna fel.

Ahol írja az egyenlegedet
(valami) számla
valamennyi Ft
Hitelkeret: 0Ft
A (valami) helyén amit látsz oda írva az a számlacsomagod neve amiből Juniorból kerültél.
Talán "Bázis számla" amibe automatikusan kerülsz át, de nem biztos.
Igen, bázis számla. Ha ezt látom, akkor megvan a számlám, ugye?
De mindenképp bemegyek a bankba, nehogy tartozásom legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!