Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 2023 őszén csináltam Otp...

2023 őszén csináltam Otp junior számlát, ebben az esetben ez a számla még “èl?”

Figyelt kérdés

Januárban töltöttem a 24-et, azaz már nem vagyok Junior számlára jogosult. Nem használtam 1 éve a kártyámat, fogalmam sincs hogy akkor most működőképes-e a számlám így. Ez automatikusan átvált nem junior számlára?

Azért kérdem, mert most kezdtem dolgozni, ezt a számlaszámot adtam meg, de kételyeim lettek.

máj. 9. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem szüntetted meg akkor él. Sőt mivel kikorosodtál a Junior számlából átkerültél automatikusan valami fizetős számlacsomagba, amire január óta terhelődhet mindenféle fenntartási költség, aminek nagyon is érdemes lenne utána járni, mielőtt a követeléskezelőtől kapod a felszólítást, hogy fizesd meg a tartozásod a hatalmas késedelmi díjakkal együtt.
máj. 9. 17:35
 2/12 A kérdező kommentje:
De ilyenkor nem illene üzenniük, hogy lejárt a a Junior csomag? Mert semmi ilyet nem kaptam.
máj. 9. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
45%

Ez nem illem kérdése.

A nyilvános termékismertetőben benne van, valószínűleg ők jogilag itt 100%-osan le vannak védve. A felnőttek világában már nem lehet elsütni ezt a "hát de én ezt nem tudtam, nekem ezt senki nem rágta a számba" védekezést.

máj. 9. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Szokott küldeni a bank de nem köteles.

Másrészről amikor én kiestem a junior kedvezményből az nem a születésnapom hónapjában hanem az év novemberében volt valamiért.

Nem tudom én sem miért akkor. Bár nem OTP volt.

Ugorj be egy otp fiókba és rögtön kiderül minden. Legalábbis én ezt tenném a helyedben.

Sok tartozás még nem lehet úgysem.

máj. 9. 18:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor a következő héten majd beugrok.
máj. 9. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Biztos van hozzá netbank vagy applikáció, belépsz és megtudod.
máj. 10. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:

És mire megy vele ha nincs hozzá jelszava?

Ha lenne hozzáférése a kérdést sem tette volna fel.

máj. 10. 15:08
 8/12 A kérdező kommentje:
De van jelszavam, de nem tudom ott mit kéne keresni. Vagy ha belépek és látom a számlámat, akkor létezik?
máj. 10. 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Ahol írja az egyenlegedet

(valami) számla

valamennyi Ft

Hitelkeret: 0Ft

A (valami) helyén amit látsz oda írva az a számlacsomagod neve amiből Juniorból kerültél.

Talán "Bázis számla" amibe automatikusan kerülsz át, de nem biztos.

máj. 10. 17:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, bázis számla. Ha ezt látom, akkor megvan a számlám, ugye?

De mindenképp bemegyek a bankba, nehogy tartozásom legyen. :)

máj. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!