A bank utána néz, hogy feltöltő kártyám van vagy előfizetésem?
Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy a lakáshitelnél a bank utána jár, hogy feltöltő kártyám van vagy előfizetésem? Azt hallottam, hogy elutasítják a hitelkérelmet ha nincs előfizetésem, de nekem a feltöltőkártya olcsóbban jön ki, mert nem telefonálok meg netezek annyit hogy egy hónapba 6ezret kelljen fizetnem, mint egy előfizetésért.okt. 29. 19:26
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom a választ, és sosem igényeltem hitelt. De azt, hogy a bank elutasítaná a hitelkérelmet, mert valakinek nincs mobil előfizetése, városi mendemondának tartom. Egyébként meg nekem is feltöltős van.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Nincs telefon előfizetésem, időközönként feltöltöm a egyenlegem. Semmi gond nem volt a lakáshitel elbírálásnál. A bank honlapján elérhető hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, ott érdemes tájékozódni.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem saját a nevemen lévő telefonszámom sincs mégis kaptam lakáshitelt :)
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Egész biztos, hogy legálisan ennek nem tudnak utánanézni és nem is hiszem, hogy érdekli őket.
Az tény, hogy hiteleknél a seggedbe is felnyúlnak, de előtte mindenben engedélyt adsz nekik erre.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem feltöltős és kaptam lakáshitelt.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Banknak nincs arra jogosultsága, hogy ilyesminek hivatalosan utánanézzen.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Tudnál róla. Ha kérnek egy mobilszámlát, akkor tudod, hogy ezért kérik. Máshogy nem tudják, hogy előfizus, vagy feltöltős vagy-e.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Ez az alapvetően más USA hitelpiacról átvett mendemonda, Magyarországon nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!