Hol kerestetek ügyvédet lakásvásárláshoz?

válasza:Nem kell hozzá speciális szerződés.
Előleget kell beleírni, nem foglalót.

válasza:

válasza:Ezek szerint te árulod a lakásod/házad. Kicsit túlparázod, de ha ennyire majrés vagy, vedd bele a hirdetésbe, higy "csak kézpénzes vevőnek".
Egyébként az ügyvédet a vevő viszi(99%)

válasza:Megkérdeztem bankot kit ajánlanak.
Lakáshitellel vettem ezért olyan ügyvéd kellett aki úgy írja, hogy hitelhez elfogadják a lakás adásvételijét.

válasza:5 " szerződés kellene,amibe bele van írva,hogy a foglalót visszakapjuk,"
Vevő jelölt.

válasza:Ez nem az ügyvéden múlik. Egyszerűen ilyen egyoldalú szerződést épeszű eladó nem ír alá.
Én amúgy ismerősi körben találtam, de ha ő nem lett volna, akkor azt valasztom, aki a ismerősöknek csinált már ilyet és bevált
Már nem azért,de miért kellene nekem buknom a foglalót/előleget,mert a bank nem ad hitelt?
Lakást szeretnénk venni természetesen előzetes értékbecsléssel,önerő megvan,megfelelünk mindennek.De azért nincs annyi felesleges pénzünk,hogy csak úgy kifizessünk az eladónak egy kisebb vagyont.Gyakorlatilag a semmiért.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!