Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP: nov. 18. új díjcsomag,...

OTP: nov. 18. új díjcsomag, mikor értesülök melyikbe kerültem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon meg lett hirdetve, hogy csak 2 díjcsomag marad és hogy más-más szabályok vonatkoznak mindkét díjcsomagra.

Mikor kapok értesülést: alap vagy másik díjcsomagba kerültem?

nov. 18. 14:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
39%
hol volt nagyon meghirdetve?
nov. 18. 15:44
 2/23 A kérdező kommentje:

Ez nem válasz a kérdésre.

Médiában volt nagyon meghirdetve, netes oldalak írtak róla cikkeket, volt oldal amely kétszer is helyesbített stb.

nov. 18. 16:04
 3/23 Aktív Szál ***** válasza:
63%
Attól, hogy megszűntetik egy díjcsomag értékesítését, még nem tesznek át másba. Én még most is NET csomagban vagyok, amit már vagy 15 éve nem forgalmaznak.
nov. 18. 16:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Én is lezárt díjcsomagban vagyok, de a cikkek szerint arra lehetett következtetni hogy "mindenkit áttesznek" "digitális alap" vagy "digitális plusz" csomagba.

A belinkelt hirdetményen meg nem igazodtam el mert sok oldalas stb.

nov. 18. 16:14
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
Szinte mindenki alap csomagba kerül.
nov. 18. 16:14
 6/23 anonim ***** válasza:
61%
A legfrissebb verzió van telepítve? A beállítások menüben a digitális szolgáltatási csomagok menüpontba belépve átirányít böngészőbe, ahol láthatod, hogy melyik csomagba kerültél és tudsz váltani. Én alap csomagba kerültem.
nov. 18. 16:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor tényleg ki leszek/lettem véve a sok éve meglévő, lezárt díjcsomagból. :(
nov. 18. 16:28
 8/23 anonim ***** válasza:
61%

Valószínűleg, mivel csak ezt a 2 díjcsomagot hagyták meg.

Páran lehet ide tévednek, a push értesítés elérhető az alap csomagban is, csak lehet be kell kapcsolni. Beállítások push és sms értesítéseknél.

nov. 18. 16:45
 9/23 A kérdező kommentje:
Csoportos beszedési megbízás stb költsége nem emelkedik az alapcsomagban például?
nov. 18. 16:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Az, hogy ki kiről mit gondol, a saját egyéni véleménye, általánosítani ezt felesleges.

Kérdésem őszinte érdeklődésre, informálódásra irányult.

Digitális regisztrációval nem rendelkező családtag postai papír alapú levelet kapott, hogy 2 díjcsomag marad meg és fel lettek sorolva a "digitális szolgáltatással nem rendelkező" számlacsomagok, hogy melyik mire lesz átsorolva.

Én sok éve digitális regisztrációval rendelkezem és nem kaptam semmit, ezért szerettem volna informálódni.

nov. 18. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!