OTP: nov. 18. új díjcsomag, mikor értesülök melyikbe kerültem? (bővebben lent)
Nagyon meg lett hirdetve, hogy csak 2 díjcsomag marad és hogy más-más szabályok vonatkoznak mindkét díjcsomagra.
Mikor kapok értesülést: alap vagy másik díjcsomagba kerültem?
Ez nem válasz a kérdésre.
Médiában volt nagyon meghirdetve, netes oldalak írtak róla cikkeket, volt oldal amely kétszer is helyesbített stb.

válasza:Én is lezárt díjcsomagban vagyok, de a cikkek szerint arra lehetett következtetni hogy "mindenkit áttesznek" "digitális alap" vagy "digitális plusz" csomagba.
A belinkelt hirdetményen meg nem igazodtam el mert sok oldalas stb.

válasza:

válasza:Valószínűleg, mivel csak ezt a 2 díjcsomagot hagyták meg.
Páran lehet ide tévednek, a push értesítés elérhető az alap csomagban is, csak lehet be kell kapcsolni. Beállítások push és sms értesítéseknél.
Az, hogy ki kiről mit gondol, a saját egyéni véleménye, általánosítani ezt felesleges.
Kérdésem őszinte érdeklődésre, informálódásra irányult.
Digitális regisztrációval nem rendelkező családtag postai papír alapú levelet kapott, hogy 2 díjcsomag marad meg és fel lettek sorolva a "digitális szolgáltatással nem rendelkező" számlacsomagok, hogy melyik mire lesz átsorolva.
Én sok éve digitális regisztrációval rendelkezem és nem kaptam semmit, ezért szerettem volna informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!