Az egyik banknál igényeltem meg a feleségemmel a babavaro hitelt. A baj hogy nem ide érkezik a fizetésem. Jelenleg szüneteltetés alatt van. De viszont a bank felmondja velem a bankszámla számomat,mert nem fizettem ki a kezelési díjakat.
Szerintetek lehet hogy a hitelt is felmondják emiatt?
Ez két külön dolog. A) bankszámlára érkezik a fizetésed és B) bankszámla a hitel számla, amit ha jól értek másik banknál van. Arra érdemes figyelni, ha A) bankszámla van beállítva hogy onnan vonják majd a hitelt. Ha megszűnik a számla, ezt nem fogják tudni megtenni. Ezt azért jelezni kell a banknál, ha már nem szünetel majd a törlesztés és elkezdenék vonni a részleteket.
dec. 10. 07:06
3/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg szüneteltetés alatt van.
Nem oda érkezik és így van másik bankhoz érkezik a jövedelem.
dec. 10. 07:17
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
De ilyenkor szerintetek problémáznak? Vagy adnak egy elérhetőség ahová utalhatom a törlesztőrészletet később?
dec. 10. 07:18
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy automatikusan adnak hiteltörlesztésre egy számla számot, de érdemes lenne jelezni feléjük a dolgot.
Nekem szabad felhasználású hitelem volt másik banknál mint ahol a számlám volt. Már a szerződésben millió egy helyen fel lett tűntve hova és milyen módon tudom teljesíteni a törlesztést.
Gondolom majd itt is hasonló lesz a menet. Kapsz egy új szerződést amiben benne lesznek a törlesztő további fizetésére vonatkozó információk.
dec. 10. 08:15
6/8 anonim válasza:
A babaváró hitel kamatát nem befolyásolja az, hogy van-e folyószámlád az adott bankban, vagy nincs, viszont ha kaptál promóciós ajándékot, azt elképzelhető, hogy vissza kell így fizetned, ha megszűnt a számlád, mert annak lehetett az is az egyik feltétele, hogy számlát nyitsz az adott bankban és azt fenn is tartod.
dec. 11. 09:23
7/8 A kérdező kommentje:
Mintha lett volna azt hiszem ilyen számlanyitási kedvezmény. Ha jól emlékszem 30e kaptam mert nyitottam számlát
dec. 16. 06:07
8/8 anonim válasza:
Kérdező, nem csak a számlanyitással kapcsolatos kedvezményre gondoltam, (igen, azt is vssza kell így fizetned), hanem a babaváró igénylésnél is több bank adott, illetve jelenleg is ad promóciós ajándékot, de ott is lehetett olyan feltétel, hogy a banknál vezetett számláról történik a részletfizetés. Ezt a bankod meg tudja mondani a szerződéskötéskor érvényes Hirdetmény alapján, illetve Te is ki tudod keresni a szerződésedből, vagy a bank honlapján megtalálható Hirdetményből, de ne az aktuálist nézd, hanem azt, amelyik akkor volt érvényben, amikor a számlát nyitottad és amikor a babavárót igényeltétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!