Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 3 napja sikeres előszűrésen...

3 napja sikeres előszűrésen mentem át, azóta se tudunk semmit. Miért?

Figyelt kérdés

2 hete adtam be a babaváró kérelmet, minden szükséges dokumentummal együtt. Hétfőn felhívott egy ügyintéző, hogy felrögzítettek mindent, a rendszer szerint a maximumot kapom meg. Akkor azt mondta, hogy "bírálat" státuszt lát, de ez azt jelenti, hogy megkapjuk, csak várni kell.

Ma hívtam őket, még mindig ugyanitt tartunk.

Ilyenkor mi történik pontosan?

dec. 10. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy varsz szepen amig zold utat kap veglegesen a tenyeszkopcson.
dec. 10. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "kielégítő" válaszod. Nyilván tudom, hogy várok, a kérdés inkább arra irányult, hogy volt-e olyan akinek átment az előminősítésen és később még akadékoskodtak valamin.

Hihetetlen, hogy néhány ember milyen stílusban tud válaszolni. Remélem ha gyereket vállalsz te is "tenyésztő" leszel a saját szemedben. :)

dec. 10. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

A kolcsont degradaltam es nem azt hogy szulni keszulsz. Ahhoz gratulalok. Ugyanakkor sokkal tobb negativ hatasa van mint pozitiv. Ezert hivtam tenyeszkolcsonnek.

Es a kerdesedre a valasz igen. Volt mar akinel akadekoskodtak, ugyanis az elominositesen valo átmenes nem garancia a folyositasra. Te most jelenleg pont arra varsz hogy a rendes, vegleges biralat meglegyen

dec. 10. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
dec. 10. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Rajtad kívül sok száz ember adott be kérvényt, meg kell várni, mire sorrakerülsz az ügyintézésnél, nem vesznek soron kívül elöre.
dec. 10. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

December közepe van. Hitelbirálaton is van karácsonyi szabadság időszak, viszont lehet sokkal többen adtak be hitelkérelmet.

Türelem lehet most sokat számít

dec. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!