Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol tudok hiteltörlesztőre...

Hol tudok hiteltörlesztőre SOS megoldást találni?

Figyelt kérdés

Lesz törlesztőm pár nap múlva 180.000 ft ért. Hol tudok találni gyors megoldást rá?

Nagyon SOS

dec. 11. 16:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Munkabér előleg be lett adva ma, de nem tudom, hogy mikor jön meg
dec. 11. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha hátralékom lesz, de kb 1hónap múlva tudom végtörleszteni a teljes hitelt, akkor ugye nem leszek KHR listán?
dec. 11. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Miert baj ha listan leszel? Az csak 2 evig orzik meg, es legalabb megtanulsz a penzzel banni :D
dec. 11. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
1-5év a lista. Terveznék majd házat stb. Ha kimásztam a gödörből
dec. 11. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kerülsz 30 napos csúszás miatt negatív KHR listára, de a számlakivonatodon látszani fog, ha nem tudják levonni a hiteled havi részletét, mint ahogy a munkabér előleg is problémás lehet egy újabb hiteligényléskor, ezért mindenképpen keress fel egy hitelközvetítőt, mielőtt belefognál egy lakáshitel igénylésbe.

Ha 30 napon belül végtörelszteni fogsz, felesleges ezért munkabér előleget felvenni.

dec. 11. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Fel kell hívni a bankot, hogy most ebben a hónapban nem tudsz fizetni, milyen megoldást tudnak ajánlani, hogy ne legyen gond! Nekik se érdekük a behajtás, meg fogják mondani, mi a legjobb megoldás
dec. 11. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond.

Nekem személyi kölcsönöm volt.

Az elején beállítottam hogy automatikusan utálja havonta, de az utalás végét rosszul állítottam be.

Utolsó 2 hónapot nem utalta.

1,5 hónap után hívtak hogy gond van. Azonnal kifizettem a két havit és végtörlesztettem.

dec. 11. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
De az a biztos ha ezt a banknak is elmondod.
dec. 11. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Pár nap csúszás miatt nem lesz semmi baj, ne izgulj. Megkapod a fizetési előleged és szépen befizeted.
dec. 13. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!