Hol tudok hiteltörlesztőre SOS megoldást találni?
Figyelt kérdés
Lesz törlesztőm pár nap múlva 180.000 ft ért. Hol tudok találni gyors megoldást rá?
Nagyon SOS
dec. 11. 16:05
1/9 A kérdező kommentje:
Munkabér előleg be lett adva ma, de nem tudom, hogy mikor jön meg
dec. 11. 16:08
2/9 A kérdező kommentje:
Ha hátralékom lesz, de kb 1hónap múlva tudom végtörleszteni a teljes hitelt, akkor ugye nem leszek KHR listán?
dec. 11. 16:10
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Miert baj ha listan leszel? Az csak 2 evig orzik meg, es legalabb megtanulsz a penzzel banni :D
4/9 A kérdező kommentje:
1-5év a lista. Terveznék majd házat stb. Ha kimásztam a gödörből
dec. 11. 16:18
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem kerülsz 30 napos csúszás miatt negatív KHR listára, de a számlakivonatodon látszani fog, ha nem tudják levonni a hiteled havi részletét, mint ahogy a munkabér előleg is problémás lehet egy újabb hiteligényléskor, ezért mindenképpen keress fel egy hitelközvetítőt, mielőtt belefognál egy lakáshitel igénylésbe.
Ha 30 napon belül végtörelszteni fogsz, felesleges ezért munkabér előleget felvenni.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Fel kell hívni a bankot, hogy most ebben a hónapban nem tudsz fizetni, milyen megoldást tudnak ajánlani, hogy ne legyen gond! Nekik se érdekük a behajtás, meg fogják mondani, mi a legjobb megoldás
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem lesz gond.
Nekem személyi kölcsönöm volt.
Az elején beállítottam hogy automatikusan utálja havonta, de az utalás végét rosszul állítottam be.
Utolsó 2 hónapot nem utalta.
1,5 hónap után hívtak hogy gond van. Azonnal kifizettem a két havit és végtörlesztettem.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:De az a biztos ha ezt a banknak is elmondod.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Pár nap csúszás miatt nem lesz semmi baj, ne izgulj. Megkapod a fizetési előleged és szépen befizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!