Ha lejár a revolut kártyám akkor automatikusan küldenek másikat vagy igényelni kell?
További kérdések:
OTP-nél anno olyan volt, hogy beírtam az összeget, vagy bejelöltem, hogy éjfélig bármennyi utalhatok amennyi a számlámon van. Itt csak az van, hogy kiválasztom. 1 millió a max. Mi van ha nekem többet kell utalnom? Pl. veszek egy kocsit? Vagy csak be akarom...
Nincs tapasztalatom, ezért kérném ki a véleményeket.Leírom azért tételesen, már csak magam miatt is hogy áll össze: Na már most ha jól értem, ugye a teljes befizetésem 3.780.490ft (125x30.000+egyéb költségek), ehhez én kapok állami támogatásként 748.800ft-ot...
Ha egy bank meghirdet 2millio forint hitelt, mondjuk 5 évre, és 11 százalékos kamattal, akkor hogy lesz a teljes vissza fizetett összeg majdnem 3millio forint- ami ugye közel 50százalék? A normális válaszokat megköszönöm, a kekekckedő fotelharcosokat ignorálom.
Kezdeném azzal, hogy pénzügyileg lényegében teljesen analfabéta vagyok, köszönöm a megértést. Jelenleg az OTP-nél van Junior számlám, ami az SMS díj kivételével ingyenes. Az utóbbi időkben nem vagyok velük megelégedve teljesen (random kártyaletiltás, nem működő...
Az se baj ha kamatostul kell visszafizetni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!