Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha lejár a revolut kártyám...

Ha lejár a revolut kártyám akkor automatikusan küldenek másikat vagy igényelni kell?

Figyelt kérdés
febr. 2. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Az applikációban mit ír erről?
febr. 5. 22:35

További kérdések:

UniCredit banknál hogy tudom felnyomni az utalási/vásárlási limitemet 1 millió fölé?

OTP-nél anno olyan volt, hogy beírtam az összeget, vagy bejelöltem, hogy éjfélig bármennyi utalhatok amennyi a számlámon van. Itt csak az van, hogy kiválasztom. 1 millió a max. Mi van ha nekem többet kell utalnom? Pl. veszek egy kocsit? Vagy csak be akarom...

Fundamenta-Lakáskassza, mennyire megérős?

Nincs tapasztalatom, ezért kérném ki a véleményeket.Leírom azért tételesen, már csak magam miatt is hogy áll össze: Na már most ha jól értem, ugye a teljes befizetésem 3.780.490ft (125x30.000+egyéb költségek), ehhez én kapok állami támogatásként 748.800ft-ot...

Valaki elmondaná ezt tőmondatban, érthetően?

Ha egy bank meghirdet 2millio forint hitelt, mondjuk 5 évre, és 11 százalékos kamattal, akkor hogy lesz a teljes vissza fizetett összeg majdnem 3millio forint- ami ugye közel 50százalék? A normális válaszokat megköszönöm, a kekekckedő fotelharcosokat ignorálom.

Melyik bankot válasszam?

Kezdeném azzal, hogy pénzügyileg lényegében teljesen analfabéta vagyok, köszönöm a megértést. Jelenleg az OTP-nél van Junior számlám, ami az SMS díj kivételével ingyenes. Az utóbbi időkben nem vagyok velük megelégedve teljesen (random kártyaletiltás, nem működő...

Hol van lehetőség 150ezer ft-ot készpénzbe kölcsönkérni?

Az se baj ha kamatostul kell visszafizetni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!