Vettél fel 40-50 millió bármilyen lakáshitelt?

válasza:

válasza:

válasza:Igen. Otthon startot. 50M-t.
Adóstárs nélkül. Jelenleg br. 1M a fizetésem. Nem hinném, hogy lesz bármi gond a törlesztéssel. Eddig nem okozott nehézséget.
1: Fizu mekkora mellé kb.
2: bruttó?
3: Bp? Albi mennyi most?

válasza:

válasza:

válasza:Piaci építési hitel. 60M, törlesztő ~380k, adóstárssal, közös fizu br ~3M.
Nincs gond de nagyon magasn a törlesztő így is. Amint kész a hát a jelenlegi lakást eladjuk és előtörlesztjük a felét. Így lemegy 200k körülre ami teljesen ok.

válasza:#4 Én a #3-as vagyok:
1. Egymillió alapbér plusz juttatások, bónuszok és szja kedvezmény.
2. Igen, bruttóban egymillió.
3. Budapesten vettem, de nem ott élek. Az albi rám eső része jelenleg 100k (párommal élek és nem Pesten) Össz megélhetésem (albival együtt) kb 250-300k havonta (plusz most ugye a lakáshitel is, de az a lakáskiadásból vissza fog jönni nagyjából remélhetőleg)
A törlesztő kb 235k és ezen felül majd egyszer érkezik az illetékfizetési kötelezettség is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mekkora törlesztőt vállalnál be hozzá?
Férjem bruttó 860.000 Ft-ot keres + cafetéria, nekem jelenleg a bruttó bérem 660.000 Ft, de jön a második baba, úgyhogy nem sokára táppénz, csed, gyed lesz. Jelenleg egy 3 szobás panel lakásban élünk, amire a lakáshitel törlesztője 78.000 Ft. Úgy gondoljuk jelenleg...
Az ingatlan ára hosszú távon folyamatosan nő. A banknak van pénze, megvehetné magának, majd kiadhatná bérbe, amiből ugyan úgy jön havidíj, de az ingatlan tulajdon is az övé marad, aminek az értéke is nő. Miért nem csinàlja ezt? Ehelyett hitelt ad valakinek, aki a...
tehát egy éves munkaszerződés esetén nincs esélyem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!