Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi lesz az usa dollàrral a...

Mi lesz az usa dollàrral a következő időszakban? Zuhan az àrfolyam, vagy az olaj deàgulàsa miatt nőni fog inkàbb?

Figyelt kérdés

febr. 28. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Annyira értéktelen lesz, hogy tüzelni is lehet majd vele.

Mert most majd a BRICS országok nem fogják használni..

febr. 28. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Erősödni fog szerintem a dollár az olaj ára elindul felfelé.
febr. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Az olaj és a dollár kapcsolata vàltozik?

Tételezzuk fel,megàllna az Olaj kitermelés, szállítás. Gyengülne a dollár?.. vagy milyen formàban lenne hatással az Usd-re?

Mibe érdemes manapság fektetni?

Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy havonta nagyobb összegű pénzt tudok félretenni a bevételeimből. Először kifizettem minden hitelem - diákhitel és lakáshitel - így mostmár csak a kellemes gond maradt, hogy valahogy megőrizzem a félrerakott pénzem értékét, de...

Érdemes olaj részvényt venni most?

Bennthagyni a pénzt és mikor megugrik, akkor eladni?

Weatherford International részvényei jó befektetés lehet most?

Nagyon leestek, a többi olajcéghez képest is. Vagy lehet hogy más oka is van ennek? Mert a járvány óta folyamatosan lefelé ível, amíg a többi olajcég lassan elkezdett már visszakapaszkodni fölfelé.

Mit tehetek ha a bróker átver?

Mit tehetek ha egy bróker akinél eddig tőzsdéztem(legyen példaképpen az Aafx trading) az tőzsdei számlámon lévő pénzt úgymond elveszi vagy eltűnteti? Van esély rá ,hogy viszont látom valaha a pénzemet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!