Mi lesz az usa dollàrral a következő időszakban? Zuhan az àrfolyam, vagy az olaj deàgulàsa miatt nőni fog inkàbb?

válasza:Annyira értéktelen lesz, hogy tüzelni is lehet majd vele.
Mert most majd a BRICS országok nem fogják használni..

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tételezzuk fel,megàllna az Olaj kitermelés, szállítás. Gyengülne a dollár?.. vagy milyen formàban lenne hatással az Usd-re?
Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy havonta nagyobb összegű pénzt tudok félretenni a bevételeimből. Először kifizettem minden hitelem - diákhitel és lakáshitel - így mostmár csak a kellemes gond maradt, hogy valahogy megőrizzem a félrerakott pénzem értékét, de...
Bennthagyni a pénzt és mikor megugrik, akkor eladni?
Nagyon leestek, a többi olajcéghez képest is. Vagy lehet hogy más oka is van ennek? Mert a járvány óta folyamatosan lefelé ível, amíg a többi olajcég lassan elkezdett már visszakapaszkodni fölfelé.
Mit tehetek ha egy bróker akinél eddig tőzsdéztem(legyen példaképpen az Aafx trading) az tőzsdei számlámon lévő pénzt úgymond elveszi vagy eltűnteti? Van esély rá ,hogy viszont látom valaha a pénzemet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!