Ha lenne 10-20k euród, mit kezdenél vele? Beraknád magyar bankba? Vagy valahogy befektetnéd?
Figyelt kérdés
márc. 31. 18:46
11/16 anonim válasza:
9-es mondj példát milyen külföldi értékpapírra gondolsz?
12/16 anonim 

válasza:

válasza:#11: Például nézhetnél valami komolyabb ETF csomagot, mondjuk egy S&P 500 vagy MSCI World indexet követő papírt, amivel egyetlen vételme lényegében az egész világgazdaságba beszállsz. Ha kicsit bátrabb vagy, ott vannak a technológiai óriások, mint az Nvidia vagy az Apple, de egy ilyen ksis összegnél egyedi részvényekkel bűvészkedni elég nagy kockázat, szóval én inkább a diverzifikált alapoknál maradnék a helyedbe. Ne legyél már ennyire bizonytlan, egy normális brókercégnél pár kattintás az egész, és legalább nem a magyar infláció eszi meg a pénzedet a semmirekellő banki számládon.
13/16 anonim válasza:
Az eha marketrol mi a véleményed? Egyik ismerősöm annyira kitapasztalta hogy folyamatosan profital vele.
14/16 anonim 

válasza:

válasza:#13: Szerintem ez az eha market nagyon gyanús, mert aki állandó profitot igér, az vagy hazudik, vagy csak mázlija van egy ingatag rendszerben. Az ilyen platformok sokszor csak lehúzzák a pínzedet, szóval ne légy naiv csak az ismerősöd miatt. Ez sima bukó, szóval keress inkább egy megbízatú brókert, és ne szórd el a pínzedet ilyen kétes oldalakra.
15/16 anonim 

válasza:

válasza:Nekem is nagyságrendileg ennyim van jelenleg. Én tbsz-re teszem az euro egy részét, amit nem költök el, aztán ott elpakolom, ahová gondolom. A másik részét meg likvidebben, vagy szabadon tartom (kp-ben is), és átváltogatom, amikor épp olyan az árfolyam (vagyis most pont nem), és rögtön el is költöm ingatlanfelújításra vagy a telkemre. De aranyat is vettem már euroból.
Kapcsolódó kérdések:
A banki Nyesz R számla átvihető a Magyar Államkincstárba?
Szeretném áttranszponálni a bankban lévő NYESZ R számlámon lévő megtakarításomat az ÁLLAMKINCSTÁRHOZ! A Nyesz számlámat 20 éve kezdtem el ,18 éve nyugdíjas vagyok, tehát már nem éri meg ott tartani!A bankban azt az információt kaptam,hogy nem tudom eladni, mivel van il...
Nagyobb összeg utalása Revolutról biztonságos forintban?
Ha magyar cégnek utalok forintban, az ingyenes? Mennyi idő, amire megérkezik?
Külföldi magyar állampolgárnak mire van szüksége Magyarországi bankszámla nyitáshoz?
Eladom a háztulajdonom, és csak Magyarországi bankszámlára utalják ki a pénzt. Mit mondjak a bankba, mire kell a számla?
A Webkincstáron vásárolható Magyar Államkötvény magánszemélyeknek ugyanúgy kamatadómentes, mint a többi állampapír? Lejárat előtt az is eladható?
Van például a MÁK 2033/A jelenleg 6,22% kamattal és 78,9% vételi árfolyammal. Ez ugye azt jeleni, hogy 789000 Ft-ért lehet 1 millió névértékű ilyen "papírt" venni, és aztán az 1 millió után számolódik a 6,22% éves kamat az adott periódusban? Ez ugyanúgy eladható 2033...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!