Az allampapir az eves 7% kamattal nekem biztonsagos,jo befektetes, de ha bevezetik 4-6 ev mulva nalunk az eurot, akkor az euro magyar alampapir csak evi 2-3%-ot fog adni, es ez lehangol.Ha ingatlanba fektetek akkor meg lelakjak,nem fizetnek...Szoval?

válasza:

válasza:

válasza:"ha bevezetik 4-6 ev mulva nalunk az eurot, akkor az euro magyar alampapir csak evi 2-3%-ot fog adni"
EZT HONNAN VETTED????

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Beraknád magyar bankba? Vagy valahogy befektetnéd?
Gondolok arra, hogy ez ugye nyilvánvalóan, 99.9% csak pár napos eufória. De akkor miért nem csinálják azt, hogy a vagyonnak legalább kis részén — amit úgyis maguknak privatizálnának, hogy új selyemöltönyöket vegyenek — dollárt, eurót, vagy valami erősebb világvalutát...
Szeretném áttranszponálni a bankban lévő NYESZ R számlámon lévő megtakarításomat az ÁLLAMKINCSTÁRHOZ! A Nyesz számlámat 20 éve kezdtem el ,18 éve nyugdíjas vagyok, tehát már nem éri meg ott tartani!A bankban azt az információt kaptam,hogy nem tudom eladni, mivel van il...
Ha magyar cégnek utalok forintban, az ingyenes? Mennyi idő, amire megérkezik?
Eladom a háztulajdonom, és csak Magyarországi bankszámlára utalják ki a pénzt. Mit mondjak a bankba, mire kell a számla?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!