Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Prémium Plusz Lakástakarék...

OTP Prémium Plusz Lakástakarék Kedvezményezett... Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
A napokban kötöttem online Otp Prémium Plusz Lakástakarékot hűséggel ahol el kellett fogadni, hogy így nem lehet Kedvezményezettet megjelölni ehhez majd menjek be személyesen. Tehát elfogadtam a szerződést e nélkül. Ma a feleségemnek azt mondta az ügyintéző nem lehet se haláleseti sem más kedvezményezettet megadni elhalálozás esetén hagyatékba kerülne. Sőt felhívott még valakit ő is ezt mondta. Számomra ez érthetetlen. Fel tudna valaki ezzel kapcsolatban világosítani? Előre is köszönöm.

ápr. 27. 16:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Cofidises újrafinanszírozás mennyi idő alatt jön meg?

Áruhitelem van aminél a befizetett törlesztőrészletek összegét újralehet finanszíroztatni. Tegnap este egy gombnyomás volt az egész, az egyenlegről le is ment az összeg de a számlámon még mindig nem jelent meg

Miért nem utalja el a bank hónapok óta apa halála utáni jogosan járó összeget?

Mikor meghalt apa és megkaptuk a halotti anyakönyvi kivonatot, bementünk a bankba ahol a számlája volt, hogy jelezzük a történteket. Oké ezt rögzítették, bár hónapokig kaptuk az értesítést, hogy ugyanúgy vonják a számlavezetési díjat. Aztán bementünk személyesen tavaly...

Határozott idejű munkaviszonnyal lakáshitel?

Sziasztok! Sok helyen olvastam, hogy a bankok ilyen esetekben nem igazán szeretnek hitelt adni, azonban a 8. éve ugyanazon a munkahelyen dolgozom, határozott munkaviszonnyal, minden évben meghosszabbítják. Lakást szeretnék vásárolni, nagyon magas önerővel, a hitel kb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!