Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szelfis számlanyitásnál...

Szelfis számlanyitásnál gránit banknál a 60 ezer bónuszt akkor kapom meg ha az első két teljes naptári hónapban (külön-külön mindkét hónapban) összesen legalább 100-100 ezer forint mozgás van a számlámon?

Figyelt kérdés
Szelfis számlanyitásnál gránit banknál a 60 ezer bónuszt akkor kapom meg ha az első két teljes naptári hónapban (külön-külön mindkét hónapban) összesen legalább 100-100 ezer forint mozgás van a számlámon? vagy egy összegben kell kepjak 100-100 ezer forintot mindkét hónapban?

máj. 6. 11:03
 1/1 krwkco ***** válasza:

Egyösszegben:

[link]

"... legalább két egymást követő hónapban, egyenként legalább 100.000 Ft EGYÖSSZEGŰ jóváírás érkezik a lakossági forint bankszámlájára."

máj. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Meghosszabbított babaváró esetén miért lesz 100 ezer forint a havi törlesztő, amikor én szerződéskötéskor 65 ezret írtam alá?

Rettenetesen dühös vagyok. Most olvasom, hogy meghosszabbítják a 2019ben felvett babavarot, mi 2021ben vettük fel, sajnos nincs újabb baba, hormonzavarok, inzulinrezisztencia, most már korai változó kor is van nekem, megpróbálom ezeket bizonyítani, hátha kapok...

Ti mit tennétek ha a számlátokra kerülne 100 ezer forint?

A szomszédom most vette észre, hogy kb 2 hete lapul 100 ezer a számláján, és nem tudja mihez kezdjen vele.

Az Erste George számlánál mennyi a havidíj ha érkezik rá 100 ezer forint? Mert nem tudok eligazodni rajta. Valamint itt elfogadják az ösztöndíjat...

Ezen nem értem teljesen mire gondol. Havi díj a feltételek teljesítése esetén A havi csomagdíj a George Weben vagy George Appon* indított forint forgalomtól függ: 0-250 000 Ft között 390 Ft VAGY 250 001-400 000 Ft között 990 Ft VAGY 400 001 Ft-tól 990 Ft

A bankkártyámról eltűnhet csak úgy 100 ezer forint?

A számlát a Takarékbanknál vezetem, legutóbb még 119 ezer forint, de tegnap már csak 9 ezer forint volt az egyenleg, úgy, hogy nem is használtam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!