Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kis/nagy cimletu euro bankjegy...

Kis/nagy cimletu euro bankjegyeket be lehet valtani?

Figyelt kérdés
Koltsege is van, ha van ilyen hely? Penzvalto gonsolom elzavarna.

júl. 4. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:

500 euró a legnagyobb azt is beváltják a váltók ugyanannyiért.

Aprót is beváltják 50 centig de azt jóval ár alatt.

júl. 5. 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Rosszul tettem fel a kerdest!

Kis cimletekre vagy nagy cimletekre atvaltani, tehat nem penznem valtodna, csak cimlet

júl. 5. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Címletváltás a neve így szó szerint.

Tavaly felhivtam ilyen ügy miatt több pénzváltót és azt mondták, hogy nem. Volt amelyik ki is hangsúlyozta, hogy tilos nekik.

júl. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Be lehet váltani valamelyik bankban bevont bankjegyet?

Konkrétan, 2016 előtti 20 E-est. Azt tudom, hogy az MNB beváltja, de hátha helyben is megoldható lenne, utazás meg postázás nélkül.

Lehet tudni milyen címletű bankjegyeket fog kiadni az ATM automata?

Esetleg módosítani is lehet? Pl ha 25eFt-ot akarok kivenni akkor azt 25db ezresben vagy 5db 5ezresben vagy egy 20 asban és... fogja kiadni nekem? Mert nem mindegy.

OTP bankfiókban személyesen, úgy hogy NINCS bankkártyám csak kizárólag bankszámlám az OTP banknál, tehát konkrétan besétálok, akkor be tudok-e...

Ezt régen úgy hívták hogy befizetés. Nekem most valaki azt mondja, hogy 150 000 (százötvenezer) forint alatt ez már nem lehetséges. Azaz ha mondjuk van 50 ezrem készpénzben és szeretném személyesen a bankfiókban berakatni a saját számlámra, akkor azt nem lehet.

Hol tudnék kisebb címletekre váltani egy 500 eurós bankjegyet?

Szlovéniába utaznánk hétfőn, viszont csak 500 eurós címletünk van. Több pénzváltót felhívtam, de sehol sem akarják felváltani. Bankkal is beszéltem, ott viszont jelentős költséggek váltanák fel. Valakinek esetleg van ötlete, hogy hol tudnám felváltani mondjuk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!