Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha megkeresnek a bankotoktól...

Ha megkeresnek a bankotoktól személyes ajánlattal telefonon, meghallgatjátok (ha van rá időtök)?

Figyelt kérdés

júl. 8. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, és ha tetszik az ajánlat, akár telefonon keresztül is megkötöm.
Meghallgatom, de telefonon nem kötöm meg, legfeljebb megköszönöm a végén.
Nem, közlöm az elején, hogy nem szeretnék élni vele. Ha valami kell, vagy érdekel, bemegyek személyesen bankfiókba.
10 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sosem hallgatok meg ilyen kéretlen megkereséseket.

De legközelebb leteszem a mobilt az asztalra kihangosítás nélkül és hadd élje ki mondókáját a hívó úgy, hogy senki sem hallgatja.

Még a bankfiókban is zavaró, ha kéretlen ajánlatokkal bombáznak.

júl. 8. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kedvtől függően:

A) kedvesen megmondom, hogy nem érdekel

B) kinyomom

C) hagyom hogy beszéljen és félreteszem a telefont, aztán megyek vissza oda, amivel előttw foglalkoztam.

D) elkezdek veszekedni vele, hogy honnen tudom, hogy nem csaló (miért telefonon keresne a bankom??)

júl. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Gyors vásárlás az utolsó pillanatban FixMápból? Van valami előnye az államkicstári személyes vásárlásnak a Webkincstár / Mobilkincstár vásárlással szemben?

Holnap véget ér a Q3 FixMáp, utána csökkentik a kamatát, ezért utolsó pillanatban vásárolnék belőle. Viszont eddig mindig csak személyesen voltam hajlandó MÁP-ot vásárolni, de sajnos most esélyem sincs eljutni a kirendeltségre, hogy személyesen vegyem meg, ezért...

Gránit banknál mindent el lehet intézni online, vagy van amiért behívhatnak személyesen is?

Sziasztok Gránit banknál szeretnék nyitni de nagyon messze lakom Budapesttől, szóval semmiképp sem szeretnék utazni 200km-t ügyintézés miatt. Meglehet oldani mindent online appon és videó bankon keresztül? Vagy van olyan dolog ami miatt behívhatnak személyesen is pl. valami hiba miatt?

Minek van az online applikáció ha úgyis arra buzdítanak, hogy menjek be személyesen?

Ennyit a fiatalok ultramodern világáról: George applikáción elfelejtettem az e csatorna azonosítót ezért azt a lehetőséget választottam, hogy "online jelszópótlás" igen ám, de az online jelszópótláshoz is pont az e csatorna azonosítót kéri.

Lightyear: web felület, "befektetési számlára váltás" hogyan?

Személyes számla jelenik meg és nem találom a lehetőséget, hogyan válthatnék befektetési számlára. Egy lezárt befektetési számlám van, 2025 évi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!