Ha megkeresnek a bankotoktól személyes ajánlattal telefonon, meghallgatjátok (ha van rá időtök)?

válasza:Sosem hallgatok meg ilyen kéretlen megkereséseket.
De legközelebb leteszem a mobilt az asztalra kihangosítás nélkül és hadd élje ki mondókáját a hívó úgy, hogy senki sem hallgatja.
Még a bankfiókban is zavaró, ha kéretlen ajánlatokkal bombáznak.

válasza:Kedvtől függően:
A) kedvesen megmondom, hogy nem érdekel
B) kinyomom
C) hagyom hogy beszéljen és félreteszem a telefont, aztán megyek vissza oda, amivel előttw foglalkoztam.
D) elkezdek veszekedni vele, hogy honnen tudom, hogy nem csaló (miért telefonon keresne a bankom??)
Kapcsolódó kérdések:
Holnap véget ér a Q3 FixMáp, utána csökkentik a kamatát, ezért utolsó pillanatban vásárolnék belőle. Viszont eddig mindig csak személyesen voltam hajlandó MÁP-ot vásárolni, de sajnos most esélyem sincs eljutni a kirendeltségre, hogy személyesen vegyem meg, ezért...
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok Gránit banknál szeretnék nyitni de nagyon messze lakom Budapesttől, szóval semmiképp sem szeretnék utazni 200km-t ügyintézés miatt. Meglehet oldani mindent online appon és videó bankon keresztül? Vagy van olyan dolog ami miatt behívhatnak személyesen is pl. valami hiba miatt?
Ennyit a fiatalok ultramodern világáról: George applikáción elfelejtettem az e csatorna azonosítót ezért azt a lehetőséget választottam, hogy "online jelszópótlás" igen ám, de az online jelszópótláshoz is pont az e csatorna azonosítót kéri.
Tegnapelőtt nyitottam a számlát. Mással is így szokták?
Személyes számla jelenik meg és nem találom a lehetőséget, hogyan válthatnék befektetési számlára. Egy lezárt befektetési számlám van, 2025 évi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!