Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Másnak nem dobta vissza a...

Másnak nem dobta vissza a Revolut a személyazonosság igazolását, bárhogy és bármennyit próbálkozott?

Figyelt kérdés

Már a dáp-ommal is összekötöttem, de még mindig nem tudok pénzt feltölteni rá.

És milyen kínos már, hogy az embernek nevezett ügyfélszolgálatisok inkább úgy beszélnek, mint egy robot...

aug. 5. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 5. 20:28
 2/3 Metionin ***** válasza:
Nekem úgy egy fél évig folyamatosan ez ment, utána hirtelen megjavult.
tegnapelőtt 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem harmadik próbálkozásra sikerült
tegnapelőtt 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Revolut személyazonosság igazolás - baj ha kihagyom?

Folyton küldenek emailt hogy erősítsem meg az adataim, beléptem volna az Appba, erre nem szimpla adatmegerősítésről van szó, hanem azt kéri hogy olvassam be az arcomat. Nekem ez nem oké, lehet valami gond ha kihagyom? Néhány ügyletem volt csak az account-tal.

Kinek tudom bizonyítani, hogy nem én utaltam át a pénzem egy részét, hanem valaki ellopta a személyazonosságon?

Eltűnt 200e Ft a számlámról, amiről azt állítja a bank, hogy én utaltam át, pedig nem. A bank ebben nem segít. Kihez forduljak? Rendőrség?

Ha valaki a személyazonosságomat ellopva Paypalon illegális tevékenységet folytat a tudtom nélkül azért engem tévesen felelősségre vonhatnak?

Ha igen volt ilyesmi ügy? Mit tehetek az ilyen visszaélések ellen? Paypal-nál hogyan lehet leellenőrizni hogy az adataimmal történt e ilyen visszaélés?

Ha bármely banknál a saját, ott vezetett folyószámlámra szeretnék készpénzt befizetni, köteles vagyok-e magamat igazolni, illetve a banki alkalmazott...

Úgy tudom, - talán a múlt évben - volt ebből valami probléma és a hivatalos állásfoglalás szerint a személyazonosítás ebben az esetben nem kötelező. Az eset a K&H kecskeméti bankfiókjában történt.

Vinteden hogy tudom megnézni az eddigi összes pénz forgalmam? És mekkora összeg után kell igazolni magam?

Régebben volt rá menüpont. Nem találom. Mekkora összeg után kell igazolni magam banki úton? Nem a saját nevem és címem használom és nem szívesen veszítem el a profilom. Rengeteg 5 csillag értékelésem van.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!