Másnak nem dobta vissza a Revolut a személyazonosság igazolását, bárhogy és bármennyit próbálkozott?
Már a dáp-ommal is összekötöttem, de még mindig nem tudok pénzt feltölteni rá.
És milyen kínos már, hogy az embernek nevezett ügyfélszolgálatisok inkább úgy beszélnek, mint egy robot...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Folyton küldenek emailt hogy erősítsem meg az adataim, beléptem volna az Appba, erre nem szimpla adatmegerősítésről van szó, hanem azt kéri hogy olvassam be az arcomat. Nekem ez nem oké, lehet valami gond ha kihagyom? Néhány ügyletem volt csak az account-tal.
Eltűnt 200e Ft a számlámról, amiről azt állítja a bank, hogy én utaltam át, pedig nem. A bank ebben nem segít. Kihez forduljak? Rendőrség?
Ha igen volt ilyesmi ügy? Mit tehetek az ilyen visszaélések ellen? Paypal-nál hogyan lehet leellenőrizni hogy az adataimmal történt e ilyen visszaélés?
Úgy tudom, - talán a múlt évben - volt ebből valami probléma és a hivatalos állásfoglalás szerint a személyazonosítás ebben az esetben nem kötelező. Az eset a K&H kecskeméti bankfiókjában történt.
Régebben volt rá menüpont. Nem találom. Mekkora összeg után kell igazolni magam banki úton? Nem a saját nevem és címem használom és nem szívesen veszítem el a profilom. Rengeteg 5 csillag értékelésem van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!