A raiffeisen "bank" miért olyan igénytelen, hogy a promóciónak nincsenek írásban lefektetett feltételeik?

válasza:

válasza:

válasza:"piacfelügyelet"
A bankok feletti felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank gyakorolja.
7: Azért az nem zavar, hogy versenyjogi dologról van szó, igaz, édes kincsem?!
Aki a bank dokumentum oldalával jön, az se járt még ott életében, az fix. És külön röhej (ha tényleg lenne ott bármi olyan, amit én keresek), hogy mindent linkelnek a promóciós oldalon, csak a promóció teljes leírását nem. Nyilván nem, hisz nincs mit, mert nem létezik olyan dokumentum, pedig a tájékoztató oldal nem tartalmaz teljeskörű információt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy tehermentes lakásunk. Havi 300 ezret hoz. Közjegyzői stb van róla. Tulaj bejelentve stb. Ezt figyelembe veszi a bank ezt a bevételt?
Úgy tudom, hogy havi 10K elég a tagsághoz.
A helyzet az, hogy megtudtam nagyon sok minden miatt el lehet utasítani egy hitelkérelmet, mint megtudtam, és még csak meg sem kell indokolják! Azon gondolkodtam, higy esetemben problémának látnák-e a havi költéseimet, amik meghaladják a hitelezhető fizetésem. A...
Köszi a segítséget
Az egyik családtagom változtatná meg az appon belül a lakcímét költözés miatt és kap is rá emailt hogy megváltozott de közben meg nem történt semmi. Próbált ügyfélszolgálattal is beszélni de ők se tudnak segíteni. Másnál is történt már ilyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!