Kihez forduljak segítségért? Veszélybe került a megélhetésünk a kisfiammal!
Bérpapiron van ez a levonás? Akkor ne hagyd magad főleg mivel kiskorú gyereked van nem is vonhatnak 33%-nál többet. Egyéb esetben is max 50et (persze ezek után kérdés ki ne hagyná ott a munkahelyét ha 50%át levennék a fizunak.
Nekem is vonják a 33%ot és erősen gondolkodom, hogy felmondjak e és keressek egy olyat ahol a minimálbérre jelentenek be nem teljes összegre).
Sajnos a végreható a bruttó 50%-ig von, te pedig a nettóból gondolod. Én is így jártam. Nekem csak a házam törlesztése ment rá. Most várom a valamit. Segítség az nekünk nincs. Ha gyerek van az sem számít. Sajnos sok példát láttam már. Na ennyi a negatívum. Ha gondolod a hitelkárosultak egyesületét keresd meg. Biztos tudnak segíteni. Átmenetileg az anyaotthon is megoldás lehet, mert ott minimális összeget kell fizetni és segítenek is.
Ne szégyelld megkeresni őket. Mindenkivel előfordulhat, hogy rosszul sül el a dolga, pedig nem erre a rosszra tervezett. A hülye megjegyzésekkel pedig ne törödj. Van elég megoldandó problémád a hülye beszólások nélkül is. Ha a védőnő nem segít akkor a gyerekorvos is javasolhatja az átmeneti elhelyezést. A gyámhatóság is segíthet, de vigyázz mit írsz alá. Gyerek csak veled még átmenetileg sem külön.Anyukád is biztos segít. Nincs az a harag, veszekedés amit az unoka látványa nem gyógyít meg. Persze én magamból indulok ki és nem vagyok harag tartó a gyerekeimmel és a vejemmel kapcsolatban. Remélem megoldódik a probléma hamarosan.
"Sajnos a végreható a bruttó 50%-ig von, te pedig a nettóból gondolod. Én is így jártam."
Ez jogsértő, hogy a nettóból levonja a bruttó 50%-át!
Ha ilyen történne azonnal végrehajtási kifogást kell tenni az illetékes bíróságon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!