A Budapest Banknak már nincs diákok számára bankszámlája?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy pár éve meg volt, de mostmár nem találok a weboldalukon egyetemisták számára kedvező ajánlatot. Még most fogok kezdeni, bevételem még nincs, max pár tízezer forint, amit majd szüleim ráutalnak havonta, de az nem lesz fizetésnyi összeg, meg esetleg diákmunka. Tudnátok valamit ajánlani?2016. júl. 2. 09:33
2/2 anonim válasza:
Nézd végig a bankok honlapját, hogy melyik kínál és milyen költségekkel.
Sajnos már nem az van mint jó pár évvel ezelőtt.
Az OTP biztos még mindig piacvezető, persze, hogy a legolcsóbb-e az nem biztos.
Az Erste is kínál. Nem diákszámlás vagyok, de ügyfelük vagyok és a honlapjukon látom.
A Sberbanknál is van, amit még tudok.
A K&H Trambulin régi motoros a témában. Amikor egyetemista voltam, a drágábbak közé tartozott, a mostani piaci helyzetben, nem tudom, hogy milyen.
A neten vannak jó kalkulátorok, mint a www.bankmonitor.hu vagy www.bankracio.hu.
De azért a bankok honlapján lévő hirdetmény az irányadó. (És nem a szép színes rövid leírás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!