Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mikor óhajt fizetni végre a...

Mikor óhajt fizetni végre a Biztosító?

Figyelt kérdés

Leázás következtében szétázott a lakásom október 1-jén, okt 10-én kijött a kárfelmérő, fotózott, aláíratta velem a jegyzőkönyvet, elfogadtam az összeget, amit kiszámolt. A jegyzőkönyvet át is küldte nekem még aznap délután az emilemre,meg a Biztosítójához is, és azt mondta kb. 5-10 nap és fizet a biztosító a megadott számlámra.

Ennek ugye 2 hete, pénz meg az ablakban. Mikor kapom meg végre a megállapított összeget? Mennyi a törvényes határidő a fizetésre?

okt. 24. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Kerdezd meg oket!
okt. 24. 16:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, leráznak: még pár nap, most már 1-2 napon belül biztos a számlámon lesz a pénz, ők sem értik, hiszen minden papír rendben van, hiánypótlás sem kell...
okt. 24. 16:30
 3/17 anonim ***** válasza:
61%
Még pár nap, most már 1-2 napon belül biztos a számládon lesz a pénz.
okt. 24. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez melyik trágya cég?
okt. 24. 17:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Melyik biztosító?
okt. 24. 17:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Uniqua
okt. 24. 17:09
 7/17 anonim ***** válasza:
10%
Tanulópénz. Mostantól amit lottóra, biztosításra meg egyéb lenyúlásokra költesz inkább fektesd be valami hasznos dologba.
okt. 24. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor Uniqua-val nem állok szóba innentől.

Nekem Köbe lakásbiztosításom van. Nemrég leáztattam az alsó szomszédot (szivárgó kád lefolyó). Csináltunk képeket a szomszédnál, nekem megcsinálták a szifont, beküldtük a képeket és a számlát, nekem másnap jött a számla értékének utalása, a szomszédnak meg megajánlottak egy összeget telefonon, elfogadta, fél óra múlva nála is ott volt a pénz.

Ki se jöttek szemlére.

okt. 24. 17:29
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
És még én vagyok bolond a Providenttel!!!! Másokat is átvernek
okt. 24. 17:39
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk az Aegonnál van a lakásbiztosítás, eddig a kárbejelentés után néhány napon belül mindig a számlámon volt a pénz.
okt. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!