Mikor óhajt fizetni végre a Biztosító?
Leázás következtében szétázott a lakásom október 1-jén, okt 10-én kijött a kárfelmérő, fotózott, aláíratta velem a jegyzőkönyvet, elfogadtam az összeget, amit kiszámolt. A jegyzőkönyvet át is küldte nekem még aznap délután az emilemre,meg a Biztosítójához is, és azt mondta kb. 5-10 nap és fizet a biztosító a megadott számlámra.
Ennek ugye 2 hete, pénz meg az ablakban. Mikor kapom meg végre a megállapított összeget? Mennyi a törvényes határidő a fizetésre?
Oké, akkor Uniqua-val nem állok szóba innentől.
Nekem Köbe lakásbiztosításom van. Nemrég leáztattam az alsó szomszédot (szivárgó kád lefolyó). Csináltunk képeket a szomszédnál, nekem megcsinálták a szifont, beküldtük a képeket és a számlát, nekem másnap jött a számla értékének utalása, a szomszédnak meg megajánlottak egy összeget telefonon, elfogadta, fél óra múlva nála is ott volt a pénz.
Ki se jöttek szemlére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!