Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Van aki lakásbiztosítót...

Van aki lakásbiztosítót váltott márciusban? Engem jól átvágtak a net..esek!

Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:35
 1/1 igazadvan ***** válasza:
Jó és konkrét kérdésed is van, vagy csak ventillálsz?
ápr. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten recepciós állásra, 12 órában, váltott műszakban mennyi a reális bérigény?

Heti 3-4 nap. Következő héten megyek állásinterjúra és fogalmam sincs mit mondjak. 450 nettót merjek elkérni? Vidékről költöznék fel, 150 szoba+rezsire kell, 300 alatt meg nem nagyon lehet kényelmesen megélni.

CSOK Plusz elbírálásánál nem gond, ha előtte váltott valaki munkahelyet?

Kb. 1 hónap múlva adnánk be a kérelmet, viszont én a következő napokban-hetekben munkahelyet váltanék. Ez probléma lehet?

Aki a neten váltott biztosítót! Jött már szerződésed?

Nekem még semmi semmiről.Bár állítólag ez már jan 1-től érvényes, és febr. 28 -ig az előző is jó. Vacakolt már emiatt valakivel a rendőr? Kötelező biztosításra gondoltam konkrétan,de lakásbiztosítást is váltottam, és arról se jött papír....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!