Ha van biztosításotok, kellő információval rendelkeztek arról, hogy mire térít és mennyire naprakész?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem.
Nekem sok biztosításom van. Van egy céges egészség, van egy céges baleset és életbiztosításom. Ezek közül egyiket se választottam, azért kapom, mert ott dolgozok. Ha mennék orvoshoz, vagy valami bajom van megnézem, hogy amúgy ezt állja-e.
Van egy másik, ami automatikus volt a bankszámlámhoz (prémium számla, ami nekem alanyi jogon jár, nem fizetek érte). Fogalmam sincs mi van benne, őszintén évekig azt se tudtam, hogy van.
Van egy lakásbiztosításom, az meg kötelező volt a lakáshitelhez. (Mondjuk azt kötöttem volna magamtól is). Na ezt tudom, hogy mit áll, bár fejből nem tudnám pontosan idézni, amikor kötöttem, részletesen át volt gondolva.
Autóm nincs.
24 éves vagyok, viszonylag alacsony a kockázat, nem kell nekem több biztosítás, köszi.
Ha olyan lenne, hogy én fizetek érte, akkor nyilván végignyálazom, kérdezek és döntök. Mint ahogy a lakásbiztosításom esetében volt.
Azért tettem csak fel a kérdést, mert tényleg sok olyan esettel találkoztam, ahol sajnos az ügyfél nem tudta, hogy mire is szól és miért is kellett neki megkötni az adott biztosítást. Márpedig ha nem érti, akkor nem tudja mikor segíthet. Arról nem is beszélve, hogy a későbbiekben a további segítségnyújtás elmarad. Sok esetben több mint fél milliós összértékű káreseményt nem jelentettek be csupán azért, mert nem is gondolták volna,hogy erre is segítséget nyújt a biztosításuk.
Ennek kiküszöbölése pedig a szakember dolga!
Természetesen szívesen segítek bárkinek biztosítás ügyben, azonban ennek a kérdésnek nem az volt a lényege, hogy hogy én ügyfelet szerezzek, hanem hogy a lehető legtöbb embernek tudjak segíteni akkor is, ha nem kíván biztosítást kötni!
Mindenkinek jàr, hogy érthesse és eldönthesse mibe fekteti a pénzét, ahogyan az is,hogy megfelelő szolgáltatást kapjon érte!
Kapcsolódó kérdések:
Sokszor 10 éves vagy régebbi adatok is úgy vannak fent, mintha tegnap írták volna ki, aztán kiderül, hogy 2013 óta nem volt frissítve. Ezeket miért nem törlik le? Az ilyenek miatt van tele a Net szeméttel, rengeteg a felesleges információ és honlap.
Rick Rule szakértelmére és tapasztalatára szívesen támaszkodnék. Ugye a weboldalán van a havi hírlevél, de azon kívül hogyan értesültök új interjúkról, videókról illetve. hogy mit vett?
Most otp-s vagyok, de nagyon drágának érzem, sokan mondják hogy milyen lehúzós, és gondolkozom hogy ha ez így van, érdemes lenne váltani. De nem tudom, hogy kezdjek hozzá a többi bankkal való összehasonlításnak. Egyáltalán milyen rejtett költségek vannak, amikre nem is...
Nem baj ha esetleg fizetős az érdekelne a cég működik e jelenleg nem áll felszámolás alatt stb
Tehát aki nemcsak úgy eladó, hogy megmondja mi hol van, aztán a vevők kiszolgálják magukat, fizetnek és szevasz, hanem sok esetben tanácsadás, tukmálás, rábeszélés, ajánlás. És ebből persze kapsz jutalékot, ha ügyes vagy. Verseny szinte. És mellette a napi takarítás,...
Foxpost csomagkövetése azonnal frissül, ahogy leteszik a raktárban? Tegnap reggel óta úton van a csomagom, semmi sem történt azóta.. Kezdek ideges lenni, hogy mi van vele, miért nincs már a raktárban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!