Miért nem jelennek meg bizonyos karakterek a Szerződésszám kitöltése során, amikor a Biztosítás felmondó nyilatkozatot töltöm ki?

válasza:Köszönöm a választ.
Biztosan jó szerzödészámot akarok beirní, több helyen is megnéztem és ugyanaz szerepel. A szerzödés 2026.04.01-től érvényes így akkor az hogy régi az is kilőve, valószínüleg amit elöször írtál az lesz a probléma, úgyhogy akkor marad másik opció.
Kapcsolódó kérdések:
Nincs rendezett jogviszonyom, de szerencsére sok-sok évre visszamenőleg nem volt semmi bajom, így nem is terheltem meg semmivel sem a "közös kasszát". 7710 Ft/hó vállalható összeg számomra. Milyen módon kell ezt az összeget befizetni? Hogy kezdjem el az ügyintézést? Erről semmit sem találtam.
Nem az én nevemen van értelemszerűen a biztosítás.
A call centerük zaklat biztosítási ajánlataival, ráadásul magánszámról hív. Az operátor nem hajlandó elárulni milyen adatbázisból szerezte a telefonszámomat.
Ha itt angliaban, akkor hol, vagy magyarorszagon honnan?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!