Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Miért nem jelennek meg bizonyo...

Nymphas_corp kérdése:

Miért nem jelennek meg bizonyos karakterek a Szerződésszám kitöltése során, amikor a Biztosítás felmondó nyilatkozatot töltöm ki?

Figyelt kérdés
Most akarom kitölteni az életbíztositást megszüntető nyilatkozatot és ezt online szeretném, viszont a kérdésben is leírt mezőbe valamiért nem jelennek meg adott karakterek (gyakorlatilag csak számok és az e betü jelenik meg pár betüjel), emiatt nem tudom normálisan kitölteni. A többi mezőben minden betü müködik, tehát nem a billenyüzetem rossz, bemásolni is próbátam de így se jó. CIG Pannónia a biztósito és az ő felületükön próbálom kitölteni.

júl. 1. 18:48
 1/2 krwkco ***** válasza:
84%
Vagy elcseszték a beviteli mező programozását vagy nem az a szerződésszám, amit be akarsz kopogni vagy neked olyan régi a szerződésed, hogy akkor még betűk is voltak a szerződésszámban, de a programot erre nem készítették fel.
júl. 1. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Biztosan jó szerzödészámot akarok beirní, több helyen is megnéztem és ugyanaz szerepel. A szerzödés 2026.04.01-től érvényes így akkor az hogy régi az is kilőve, valószínüleg amit elöször írtál az lesz a probléma, úgyhogy akkor marad másik opció.

júl. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Új TB-törvény van. Júliustól miképpen fizessem azt a bizonyos 7710 Ft-ot?

Nincs rendezett jogviszonyom, de szerencsére sok-sok évre visszamenőleg nem volt semmi bajom, így nem is terheltem meg semmivel sem a "közös kasszát". 7710 Ft/hó vállalható összeg számomra. Milyen módon kell ezt az összeget befizetni? Hogy kezdjem el az ügyintézést? Erről semmit sem találtam.

Találkoztatok már a bizonyos "Hunelix Kft. "-vel?

A call centerük zaklat biztosítási ajánlataival, ráadásul magánszámról hív. Az operátor nem hajlandó elárulni milyen adatbázisból szerezte a telefonszámomat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!