Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » TTBK Sport vélemények?

TTBK Sport vélemények?

Figyelt kérdés

Leginkább a nagytétes csoporttal kapcsolatos érszrevételek érdekelnek, de minden más csoporttal kapcsolatban is jöhet az információ.

Jelenleg a nagytétes csoportjuk -54 egység durván (1 millás bankkal az -540 000 forint). Állítólag eddig milliókat kerestek, így még ez is belefér. Ez igaz?

Minden régi és új sztorit jöhet!

#átverés #Tippmix #sportfogadás #TTBK #tippmix tanácsadó
febr. 26. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Je, itt egy ujabb okor aki bedolt ezeknek..

Kamu, csalo az osszes. Meghamisitott excelekkel.

Tudod hogy csinálnak nyero tippmix szelvenyeket amivel megvezetnek? Megraknak minden lehetseges kimenetelt egy nyer. Osszessegeben buknak par %ot ezzel de a hulyek elhiszik hogy minden nap nyernek egy 3as kombibal 10kbol 200kt..

Tudod meddig tart nekem aki nem vagyok nagy guru egy kepet manipulalni akar egy paintben? Max 10perc.

febr. 26. 17:03
 2/13 A kérdező kommentje:

Üdv,

én olyat tapasztalait kérdeztem, aki tényleg tag vagy tag volt.

Nem tippmix mágusok, hanem online fogadóirodáknál történik a fogadás.

Ők nem excelben dolgoznak. Saját honlapjuk van, külön statisztika füllel, ahol feltüntetésre kerül minden nyertes, vesztes tipp és automatikusan számolódika a havi +- profit tippsterenként.

febr. 26. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Aztán meddig tart a sajat tablazatukat meghamisitani azért hogy bevonzzanak ujakat? Nyilvan akkor mar nem tudjak manipulalni amikor bent van valaki, akkor ok mar latjak a minusz 50egyseget. De addigra ok mar fizettek. A kamu ,manipulalt tablazattal az ujakat basszak at.

Akkor megismetlem, szerinted meddig tart egy bet365os fogadas kepet megszerkeszteni? Megraknak egy meccset 200fttal, minden kimenetelt aztan hozzaszerkesztenek ket 0t a kephez es a nyeremenyhez. A 3x200ftos fogadasbol egy nyer es te azt latod hogy a tet 20000 es a nyeremeny mondjuk 40k

febr. 26. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Első, hogy érted ezt a %ra kihozzk, ha nem hamisítanak?

Hülyeség ez persze.

Haveromat, ilyen csaliszöveggel megkeresték fészn, hogy ingyen adnak tippet első héten, hogy bizonytsanak + mellékelt kimutatás persze, ingyen.

De az ingyenes 1 hét 40 euró:D

febr. 26. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Amúgy olvadva a kérdező utolsó sorait, nekem ezek sokszor ilyen piramisjáték dolognak is tűnnek.

Ingyen se vennék részt ilyenben.

febr. 26. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:

4es. Kivalasztanak 2 3 meccset, kétesélyes es haromeselyes meccset is megfogadjak az osszes(vagy majdnem az osszes)kombinaciot. Megfelelo tetmenedzselessel lesz egy nyertes fogadasod ahol az ossztethez kepest kis bukoban leszel. De lesz egy nyertes szelod amit lehet mutogatni hogy mekkora kiraly vagy.

Az egesz lenyege hogy ujakat vonzanak be. Aki bent van az mar fizetett. Ha fizetett az tiszta profit. Ha veletlenul jon egy nyertes honap, akkor maradnak mert elhiszik. Ha nagy a buko akkor hitegetnek, varianciara hivatkoznak. Addig jonnek ujak akiket meglehet etetni es elhiszik hogy gazdagok lesznek. Egy jol felépített oldal milliokat szed ossze igy.

febr. 27. 00:18
 7/13 anonim ***** válasza:

A betes képernyőkepes foagadas meg egy paintben manipulálhato.

Tudom, mert egyszer atbasztam a haveromat. A képernyőkepen atszerkesztettem az egyenlegem, a nyertes szelon meg hozzatettem 2nullat. Igy lett egy 100ftos nyero szelvenybol 10000es tettel 500k win.

Mivel a hatter egyenletes igy nem nehez paintben megoldani. Szepen kinagyitom 400%ra a kepet es kimasolok egy 0t es beillesztem a megfelelo helyre a tobbi szamot meg arrebb huzom es kesz. Ezt megcsinaltam a tetnel es a nyeremenynel. Max 10perc. A visszakicsinyites utan eszre sem lehet venni.

febr. 27. 00:24
 8/13 anonim ***** válasza:
10 000 éve hun mondás: aki tudja csinálja,aki nem tanítja, aki tejesen kretén, igazgatja.
febr. 27. 07:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, ők kozmetikáznak a staton.
febr. 28. 15:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Srácok, ez nem ilyen szelvény feltöltögetős, meg szerkesztett bet365 screen shotos oldal. Kérem, csak tényleg olyan írjon, aki tag/tag volt...

Nem ma jöttem le a falvédőről, így amiket meséltek, ezeknek csak tényleg a pancserek dőlnek be.

márc. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!