Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem 27-én az ekopiro...

Rendeltem 27-én az ekopiro ról és 28-án kaptam egy mailt hogy kézbesítették a csomagomat szerintetek szombatra meg jön? 30-án?

Figyelt kérdés
Ekopiro

nov. 29. 22:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nem kézbesítették hanem elküldték**
nov. 29. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, mert hétvégén nem dolgoznak a futárok. Leghamarabb hétfőn, de inkább kedden fog megjönni.
nov. 30. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de az értő olvasás néha segít!

Fizetés és szállítás

Azon rendelések, amelyek december 27 után kerülnek kifizetésre ,nem garantáljuk

a december 31-ig történő szállítást.Ez esetben, kérem, érdeklődjön nálunk a szállítás

időpontjával kapcsolatban!

Szállítási mód :

1. Expressz szállító Ár: 1950 ft

Elküldést követően másnap megérkezik a csomag.

Fizetés átvételkor – + 700 ft

A megrendelések munkanapokon a megrendelés megerősítését követően 48 órán belül

szállításra kerülnek.

A vásárlás minimális értéke 2.000 ft. Ha nálunk szeretne rendelni, a megrendelt termékek összértékének legalább 2000 ft-nak kell lennie( szállítási költség nélkül).

Köszönöm !

Az Ekopiro csapata!

Arról nem is beszélve, hogy az emailben benne szokott lenni általában hasonló szöveg, hogy "a terméket a következő MUNKANAPON szállítjuk ki Önnek."

nov. 30. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Az a hivatalos szerv, ami ilyen rosszul ír, az csak átverés lehet. Bocsi.
nov. 30. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a főoldalon:

Üdvözöljük az Ekopiro.hu oldalán!

Az e-shopunkban különböző pirotechnikai termékek széles választékát találja, a legjobb árakon. Az e-shopunk egész évben működik! Kínálatunkban tűzijátékokat, petárdákat, rakétákat, római gyertyákat és füstbombákat is megtalál. A termékeknél a működésük leírását és videókat talál. A pirotechnika egy olyan terület, amelyben igazán kiismerjük magunkat, ezért a választásban szivesen segítünk. Az összes megrendelést maximálisan 2 munkanapon belül küldjük.

Köszönjük a bizalmukat és reméljük, hogy termékeinkben örömüket lelik !

Az Ekopiro csapata.

Érdeklődnék, hogy tetszik érteni, mit jelent a MUNKANAP szó?

nov. 30. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem csak e-mail Ben küldték hogy elküldték a csomagom de hogy mien napon érkezik azt nem írták le!
nov. 30. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert azt már nem tudják befolyásolni, csak azt, hogy mikor adják fel. Erre 2 munkanapot írtak, ezt teljesítették is, mert másnap feladták, tehát még hamarabb is. Innentől a futár dolga, hogy mikor szállítja ki.
nov. 30. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hagyjátok. Látszik, hogy 8 általános iskolája sincs meg. Alap szavak megértésével van baja... Nem tudja mit jelent a 2 MUNKANAP
nov. 30. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Soha nem kapod meg átverés az egész. Így egy valamennyire magára adó cég nem ír.
nov. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!