Rendeltem 27-én az ekopiro ról és 28-án kaptam egy mailt hogy kézbesítették a csomagomat szerintetek szombatra meg jön? 30-án?
Ne haragudj, de az értő olvasás néha segít!
Fizetés és szállítás
Azon rendelések, amelyek december 27 után kerülnek kifizetésre ,nem garantáljuk
a december 31-ig történő szállítást.Ez esetben, kérem, érdeklődjön nálunk a szállítás
időpontjával kapcsolatban!
Szállítási mód :
1. Expressz szállító Ár: 1950 ft
Elküldést követően másnap megérkezik a csomag.
Fizetés átvételkor – + 700 ft
A megrendelések munkanapokon a megrendelés megerősítését követően 48 órán belül
szállításra kerülnek.
A vásárlás minimális értéke 2.000 ft. Ha nálunk szeretne rendelni, a megrendelt termékek összértékének legalább 2000 ft-nak kell lennie( szállítási költség nélkül).
Köszönöm !
Az Ekopiro csapata!
Arról nem is beszélve, hogy az emailben benne szokott lenni általában hasonló szöveg, hogy "a terméket a következő MUNKANAPON szállítjuk ki Önnek."
Ott van a főoldalon:
Üdvözöljük az Ekopiro.hu oldalán!
Az e-shopunkban különböző pirotechnikai termékek széles választékát találja, a legjobb árakon. Az e-shopunk egész évben működik! Kínálatunkban tűzijátékokat, petárdákat, rakétákat, római gyertyákat és füstbombákat is megtalál. A termékeknél a működésük leírását és videókat talál. A pirotechnika egy olyan terület, amelyben igazán kiismerjük magunkat, ezért a választásban szivesen segítünk. Az összes megrendelést maximálisan 2 munkanapon belül küldjük.
Köszönjük a bizalmukat és reméljük, hogy termékeinkben örömüket lelik !
Az Ekopiro csapata.
Érdeklődnék, hogy tetszik érteni, mit jelent a MUNKANAP szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!