Trading.com.-nál van fiókom Problémám van velük,az ügyfél szolgálatuk nem válaszolt hol tudok panaszt tenni rájuk?
A Trading.com a Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) által szabályozott engedéllyel rendelkező befektetési vállalkozásként tevékenykedik az európai piacon (licencszám: 256/14). Ezeknél próbálkozzál magyarországi ügyfelükként.
Azt nem tudom, hogy a PSzÁF-en keresztül hogyan is működik a dolog.

válasza:Először szerintem fuss még 1-2 kört az ügyfélszolgálatukkal, hátha úgy gyorsabban megoldódik. Mindenképp nézd meg, hogy nem került-e spambe a válaszuk.
Előfordulhat, hogy csak lassabban reagálnak, vagy egyéb technikai zűr van. Mindenképp gyorsabb és eredményesebb lehet a cég ügyfélszolgálatával egyeztetni, mint a felügyeleti szervekkel. Állami szervek pláne nem szokták elkapkodni a válaszadást, az érdemi intézkedést pláne nem. Eleve úgy szokott indulni, hogy 15-30 napjuk van megkezdeni az intézkedést...
Konkrétan ezzel a szolgáltatóval nincs tapasztalatom, de nekem eddig minden más külföldi céggel csak jó tapasztalataim vannak a kommunikáció terén. Nem mindig gyorsak, van hogy döcögősen indul, de eddig még mindenhol sikerült minden problémát megoldanom. Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezzel a céggel máshogy lenne.

válasza:Ha nagyon nem válaszolnak emailre, akkor érdemes lehet más csatornán megkeresni őket, hátha ott aktívabbak, vagy kevesebb akadályba ütközik kapcsolatba lépni velük.
Pl. Üzenni FB messengeren, ha ott semmi válasz, akkor nyilvánosan kommentelni, hogy keresed őket, de semmi válasz nem jön tőlük, amire még nagyobb a nyomás, hogy reagáljanak, mert azt már mások is látják és rossz reklám a cégnek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!