Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Teslának végleg leáldozott?

A Teslának végleg leáldozott?

Figyelt kérdés
Szabadulni kell a részvényektől?

márc. 5. 10:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10:

Még a magyarázkodása is fasiszta volt.

Azt mondta, hogy az “római köszöntés” volt. Nos, így a rómaiak sosem köszöntek. Gabriele d’ Annunzio és csapata találta ki ezt a római köszöntés-dolgot, amikor elfoglalták Fiumét és kikiáltották a Carnaroi Kormànyzóságot, egy kezdeti fasisztoid államalakulatot.

Mussolini többek között a karlendítést is d’Annunziótól vette át.

Musk nagyon is tudatosan fürdőzik a fasiszta szimbolikában és gesztusokban.

márc. 10. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

@8 Amit írsz az egy nagy ostobaság.

"Milyen hirtelen lett fogyatékos náci Elonból a libsik szemében, nemrég pedig istenítették, hogy micsoda zseni."

Sose istítették a "libsik" Elon Musk-ot. Ezt nem is tudom honnan veszed. Vannak/voltak olyanok, akik istenítették, de ők mitől lettek volna "libsik". Persze tudom, mindegy, hogy kit gyűlölsz, az a lényeg, hogy rá lehessen mondani, hogy "libsik".

"Hiába, csak az demokratikus, ha a libsi szekta narratíváját mondod vissza. Nem tűrik a más véleményeket, honnan is ismerős ez? :)"

Onnan lehet ismerős, hogy az orosz propaganda előszeretettel vádolja azzal az ellenfeleit, amit pont ő maga csinál. Musk már rééégen tolta ezt a konteós jobbos ostobaságait, amikor a Biden ("pfejj, libsi") ezerrel támogatta a cégeit mindenféle kormányzati programokon keresztül (SpaceX, Tesla).

Haver, a belem kiforul az ilyen gusztustalan, ostoba propagandistákól, mint te. Ezer szerencsém, nem győzök hálálkodni, hogy ilyen trágya emberekkel csak az interneten akadok össze.

márc. 11. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:

#8:

Én "libsi" vagyok. Csak leírom én mit gondolok, hogy neked ne kelljen találgatnod ezt.

Mellesleg olyan is vagyok, aki egyébként nagyon odavan a műszaki-tudományos kutatásokért haladásért. Kicsi léptékben én is ilyen körben mozgok.

És igen, "libsiként" is bizonyos dolgokban tisztelem Musk-ot. De soha nem istenítettem. A Trumnp korszak előtt is látszódtakk a különbségei, és hogy elég tekintélyelvű, nem túl jó személyiségű ember lehet. Legalább is sok cikk szólt erről régen is. Nem szívesen lettem volna se barátja, kollégája meg főleg nem.

De amennyire elszállt az agya, a náci karlendítése (még ha remélem is, nem a nácikat éltette ezzel), az izgágasága, és ahogy isteníti Trump-ot, nyalja a seggét, stb.. Még negatívabb lett a szememben.

Attól függetlenül tartom nagyon negatív és rossz személyiségűnek, hogy egyébként amit csinál a cége az űrkutatásban az nagyon pozitív, és előremutató.

(Ami amúgy nem neki köszönhető, hanem valójában a mérnökeinek.Neki csak sok pénze van, és tudta hová tegye. És bitang jó showman... legalább is eddig az volt.)

márc. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!