Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessem be a pénzem?...

Mibe fektessem be a pénzem? Tavaly óta a felére inflálódott. Mehetek hajléktalannak.

Figyelt kérdés

Kíméljenek meg az Olyanok tol hogy adjam nektek meg tudtok egy jó üzletet, nem ma születem.

Albérletben lakom egyedülálló nőként, sok mentett állatom van. Az albérlet árát felemelték.

Tavaly tavasszal örököltem nem egyenes ágon 13 milliót amit csak ingatlanra adna oda a rokon úgy, hogy ő veszi meg. Ez a kikötés.

Van egy férfi "jóbarátom" aki segített ingatlant nézni mert ő is örökölt a occsétől 15 milliót de azóta osszevesztek és az öccse nem, adja oda a pénzét.

Az összes ingatlanról lebeszélt. (ázik, szar,nincs fürdőszoba, putri, megesznek a kisebbségiek, egyedülálló nőként kirámolnak ott, lövöldöznek éjszaka a migránsok stb.)

Így élmény majd egy év.

Most januárban a putrit meg az ázott szart is megvették. Semmi nincs ilyen áron csak telek közmű nélkül.

Szerintetek mit tegyek?

Mindennek a tetejébe a 80 éves édesanyám Budapesten van és túl messze se szeretnék illetve messzebb munka sincs.

Mit tegyek ebben a formában ezzel a már semmire nem elég összeggel, ha csak ingatlant vehetek?

márc. 6. 10:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
30%

Jesszusom, milyen keszekusza élethelyzet...

Szerintem a végrehajtás alatt lévő ingatlanoknak érdemes utánanézned. A lakott házak jóval olcsóbbak szoktak lenni. Annyi a hátulütő, hogy miután megvetted, ki kell rakjál onnan egy családot az utcára. Ugyanakkor ha kéred, ebben a segítségedre van a rendőrség. A másik, amit javasolni tudok az a haszonélvezettel terhelt ingatlan vásárlása idős személytől. Ezekből átlagosan 15-20 év után kihal a lakó és azután birtokba veheted.

márc. 6. 16:19
 22/33 anonim ***** válasza:
22%
#22 ha a kérdező anyja 80 éves, akkor ő sem lehet már annyira fiatal, olyan 50-60 között lehet, szóval kivárnia 15-20 évet még albérletben nem pont egy járható út.
márc. 6. 16:44
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Meg kell varni míg anyad elpatkol es a penzbol venni egy jobbacskat
márc. 6. 19:43
 24/33 A kérdező kommentje:
15. Valamit kapizsgálsz, viszont ha értelmezted is volna, igen egy rokonom örökölte egy másik rokonomtol hivatalosan, aki jofejsegbol odaadná mint "örökséget". És igen azért mert a másik rokonnak nem volt örököse!
márc. 6. 23:05
 25/33 A kérdező kommentje:
Amúgy 26.valahol'igazad van. A pénzén anyám ül, ez az igazság. Nem fektette be semmibe. Bocsanat felkaptam a vizet.
márc. 6. 23:15
 26/33 A kérdező kommentje:
26 - 17.
márc. 6. 23:16
 27/33 anonim ***** válasza:
Valaki akar neked adni ajándékbe 13 milliót lakásra. Hogy jön ide a befektetéd? Anyád segíteni akar, hogy ne albiba nyomorogj.
márc. 7. 00:36
 28/33 A kérdező kommentje:
21. A Nav honlapján szinte semmi nincs és nagyon bonyolult.
márc. 8. 08:46
 29/33 anonim ***** válasza:
Függetlenül a kusza történettől, ha csak simán az a kérdés, hogy mit csinálj 13 millió forintal, akkor sajnos azt kell mondanom, bár sokaknak ennyi sincs, a 13 millió egy nagy nulla. Befektetheted, de hoz pár százezret, elviszi az infláció. Lakás/ház árába ha önerőnek forgatod 30-40 vagy még több milliót kell felvenned egy garzonra, havi törlesztője lesz vagy 300ezer forint, nem tudom mennyit keresel, de átlagkeresethez egy vagyon ekkora összeg. Mi nekünk sokkal több pénzünk van elindulni egy házra, de ezekkel az árakkal teljesen meg vagyunk lőve, kiárazódtunk. Ebből a pénzből max egy új kocsit vehetsz, arra elég. Mi tavaly vettünk egy hibrid Toyotát 12 millióért, de az se luxusautó… ez van, a pénzünk kb semmit se ér.
márc. 9. 17:25
 30/33 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy az ilyen kérdezők full defektesek. Valami skizofrének vagy hasonlók.

Jó pár ilyen kérdést láttam már, de kb mind hasonló "kaptafa".

Ahelyett hogy megkérdezné hogy "mibe fektessek 13 milliót?" elkezd mindenféle kusza zagyvaság részletet összehordani, amik nem is feltétlenül kapcsolódnak az alapkérdéshez, vagy eleve megválaszolhatatlanná teszik azt és millió egy kérdést vetnek fel, aztán csak hőzöngenek hogy nem a kérdésre válaszolnak.

márc. 9. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!