Ez gyanús lehet? Többi lent
Figyelt kérdés
Feladtam egy hirdetést, amiben egy bizonyos típusú, elég drága műszaki cikket keresek használtan, de jó állapotban. Erre kaptam egy üzenetet. Azt írta, hogy egy ismerőse eladna egy ilyen készüléket, alig használtan, megfelelő ajánlat esetén. Ez gyanús lehet? Megnéztem az illető profilját, 11 éve regisztrált. Ez adhat okot bizakodásra?ápr. 11. 10:32
1/8 anonim 

válasza:

Bármi gyanús lehet ilyen esetben, de ha nagyon félsz ilyesmitől, akkor ne adj fel hirdetést, mert bárki átvághat, aki ír.
2/8 A kérdező kommentje:
1
Jó, azért ha nem utalok előre vagy nem adok meg adatokat, akkor nem nagyon tud átvágni
ápr. 11. 10:37
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem kamu.
Pénzt akar lehúzni rólad.
De győződj meg róla, meddig tart?
Létezik mobiltelefon, fotó, hangrögzités, videóhívás, stb.
4/8 A kérdező kommentje:
3
A fickó telefonszáma meg van adva. Hívjam fel?
Mindenesetre kértem tőle irányárat
ápr. 11. 10:46
5/8 anonim 

válasza:

Ne irányárat kérjél, fotót több szögből, videót.
De mondom, kamu az.
6/8 A kérdező kommentje:
5
Előbb az ár. Ha túl magasat mond, minek kérjek fotót?
ápr. 11. 10:55
7/8 anonim 

válasza:

Ha nincs is termék, minek kérsz árat?
De azt csinálsz, amit akarsz. 🤣
8/8 anonim 

válasza:

Ami azzal kezdődik, hogy az ismerőse az kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!