Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen diakmunkat erdemes...

Milyen diakmunkat erdemes csinalni nyaron 17 evesen?

Figyelt kérdés
6 orazni szeretnek, nezelodtem mar van sokfele lehetoseg, mi az amiben erdemes nezelodni es megerne 6 oraban? szakmai tapasztalat es jogsi eggyenlore nincsen. raktarban voltam tavaj 8 oraban, az kilove idenre, valami otletet tudtok mondani? koszonom a valaszokat.

ápr. 28. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
ápr. 28. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A diákmunka az tipikusan olyan dolog, hogy általában nem te szabod meg a feltételeket, hanem örülhetsz ha egyáltalán kapsz bármiféle munkát, bármilyen időbeosztással.
ápr. 28. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amilyenre felvesznek, szívesen csinálod, és jól fizet. Menj el interjuzni és ha több helyre felvesznek, lesz lehetőséged dönteni az előbb említett paraméterek alapján.
ápr. 29. 06:37
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

1-es, ezt is beszúrhattad volna:

[link]

Egyébként én újságot hordtam ennyi idősen (nem csak nyáron). Voltunk forgalmat számlálni is, de az egyrészt 12 óra volt, másrészt ma már szinte minden utcasarkon van kamera, úgyhogy nyilván nincs is ilyen munka.

ápr. 29. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el idénymunkára. Pl a román meggyszedőknek már 2500-3000 forintos órabért kínálnak itthon,de óriási a munkaerőhiány. Pár hét alatt többet lehet keresni, mint raktárban fél év alatt.
máj. 2. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!