Mit csinaljak ennyi pénzzel ha mar unom a munkát?

Olyat ami érdekel téged papa, honnan tudjam te mit akarsz meg szeretsz csinálni?
Mondhatom én neked, hogy én pl imádom a munkám és szeretek ács lenni, legyél te is az, és mi van ha félsz a magasban vagy egyáltalán nem érdekel?
Ha ilyen kiváló befektetéseid vannak, elvárhatom tőled hogy egy kis eszed is legyen mellé? :D Vagy ez már túl sok lenne?

En egy tőzsdes pasit ismerek. Minden pénze a tőzsdeben van fent gyűjti forgatja.
Ez mellett meg ugy el kb mint vmi csöves.
A tesoja lakásában lakik ingyen. Az anyja kocsiját használja.
Az anyja főz rá.
Nőkre se költ nyaralni soha nem is volt es nem is tanul.
100 millioja van bent luxusingatlant akar epiteni 20 eve lassan. Van egy üres telke drága rózsadombi féle övezetben de mivel az epitoanyagok ára magasan van igy még maximum is csak füvet nyírni jár ki.
Es tervei vannak csak milyen lesz a ház papiron. De az se hivatalos epitészeti terv hanem csak amolyan összedobott vmi hogy itt lesz a nappali ott a medence.
Es soher.
Amugy ezüstbe deficites veszteséges fektetni! Csak nem találom róla a videot most:(

Olyan vállalkozást, amiben tulajdonos vagy, de az ötletgazda végzi a tevékenységet helyetted, te csak elszámoltatod.
De az évi 2 milliós passzív jövedelemmel csak boka magasságba raktad a lécet, sokkal magasabbra emeld!
Ezüstben én sem tartanék pénzt, azt forgatnám termelő vállalkozásba.

"10 milla tozsden osztalek fizető reszvenyekben"
Azok amik nagyjából semmit se hoznak, állampapírnál nem sokkal jobb, annyi, hogy diverzifikáltad, oszt jó napot!

4# azért mert te soha nem fogsz ott tartani ahol mások, attól még vannak ilyen emberek hidd el.
Csak te nem ilyen körökben mozogsz. Nekem speziel tök természetes.

Az elmondottakból én azt látom, hogy van egy nagy vagyonod, viszont lusta vagy gyarapítani, alig származik belőle jövedelmed.
Mit dolgozol amit ennyire utálsz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!