Kire éri meg előfizetni most Logibeten?
Figyelt kérdés
Új modell van, minden tippmesternek külön ára van. Szerintetek kire érdemes így előfizetni?máj. 6. 09:15
1/28 tamas7222 

válasza:

Szia!
Én most az alábbi tippmesterekkel indultam el:
Cipolla
Blueeyez
varin
Karlsson
És megtartottam még a Normál csomagot is, hátha kecsege tippelni fog. Te kire gondoltál?
3/28 anonim válasza:
Blueeyez más magyar oldaltól veszi a tippeket.
4/28 tamas7222 

válasza:

2.-nak: Szerintem ő egy jó tipster, gyengébb formában. Én bízom benne, nagyon régóta rakosgatom néha a tippjeit...
5/28 tamas7222 

válasza:

Találtam a facebookon egy hirdetést, 25% akció bármelyik tipsterre. Király lehetőség:
6/28 anonim 

válasza:

4, szerintem meg te nem tudod, milyen a jó tipster. De hajrá! 10 év alatt 80 ezer tipp után sikerült összeszednie 1000 egység profitot. Nagy tudásra vall :D
7/28 tamas7222 

válasza:

6: Szerintem ennyi tipp után már bőven lehet következtetni, hogy valaki nyerő vagy nem nyerő fogadó. Egyrészt nem 80 ezer tipp, hanem 31 ezer, másrészt 4000 egység profit az az 1000 egység.
Nyilván egy 2,5%-os ROI nem magas, de ilyen mennyiségű tippnél mégis nagyon sokat elárul...
8/28 anonim 

válasza:

De, az bizony 1000 egység profit, hisz az átlagtétje több 5 egységnél is, így még jóindulatú voltam. :D Reálisan úgy 700 egység profitnál tart, ráadásul a magas átlagoddsa miatt nem is lehet értelmes pénzzel követni, csak fillérekkel.
9/28 tamas7222 

válasza:

Ezt nem értem... mi az, hogy 1000 egység a profit? Ott van kiírva, hogy a profit most +4027 egység. Ez lifetime adat. Hogy lesz nálad a 4000 egységből 1000 egység? Vagy leosztasz mindent egységnyi tétre, hogy minden tippet 1/10-zel fogadott meg? Ennek semmi értelme, nem flat stake-et használ, nem véletlen van a sportfogadásban a skálázás...
10/28 anonim 

válasza:

Igen, de ha 5 egység az átlagtétje, akkor az csak 800 egység profit valójában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!