Manapság mennyire éri meg kimenni külföldre dolgozni betanított munkásként?
Figyelt kérdés
okt. 27. 19:11
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Semennyire, jibban megéri tanulni és értelmes munkát végezni akár full home officeból külföldi cégnek akár kiköltözve.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:A betanított melósnak mindenhol szar. Csak annyit keres, amennyiből éppen fenntartja magát, külföldön sem fog megtakarítani semmit.
3/8 A kérdező kommentje:
De egyetemre már nincsen kedvem menni
okt. 28. 08:37
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Az első kettő marhaságokat beszél.
3 éve mentem ki Ausztriába, életem legjobb döntése volt.
Annyit keresek, hogy minden napban legalább egy magyar minimálbért félre tudok rakni, 13. 14. havi fizetés, nem 3 ember helyett kell dolgoznom, munka után békénhagynak, nincsen az a szar közhangulat, mint Magyarországon, nem a patkány pedofil Orbánnak és a zserbrákjainak adózom, hanem jobb kezekbe.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:A kerdes kicsit összetettebb mint igen-nem. Es nem kell feltetlen egyetem. Egy jo szakma is sok penzt tud hozni.
Kb betanított munkasnak vettek fel kozvetitovel, a cég 3 honap utan felvett rendes szerződéssel, 2 ev alatt 40% nőtt a fizetésem, szakmailag fejlodtem, es fényévekkel jobb körülmények között dolgozom mint odahaza.
6/8 kriszpo 

válasza:

válasza:Attól függ, hogy kinek, milyen végzettséggel, hova, mennyiért, mennyi időre? Ingázás vagy kinti élet?
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Akkor valami normális szakmát szerezz. Hacsak nem akarsz makikkal versenyezni az aljamunkáért. És egy nyelv, ahová mész. Nem kell egyetem, vagy majd mész, ha magjön a kedved. De villanyszerelő, gázszerelő, valami kell.
8/8 kriszpo 

válasza:

válasza:A gázszerelőt javaslom, mert az nagyon jövedelmező szakma itthon is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!