Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Manapság mennyire éri meg...

Manapság mennyire éri meg kimenni külföldre dolgozni betanított munkásként?

Figyelt kérdés

okt. 27. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Semennyire, jibban megéri tanulni és értelmes munkát végezni akár full home officeból külföldi cégnek akár kiköltözve.
okt. 27. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
A betanított melósnak mindenhol szar. Csak annyit keres, amennyiből éppen fenntartja magát, külföldön sem fog megtakarítani semmit.
okt. 27. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
De egyetemre már nincsen kedvem menni
okt. 28. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Az első kettő marhaságokat beszél.

3 éve mentem ki Ausztriába, életem legjobb döntése volt.

Annyit keresek, hogy minden napban legalább egy magyar minimálbért félre tudok rakni, 13. 14. havi fizetés, nem 3 ember helyett kell dolgoznom, munka után békénhagynak, nincsen az a szar közhangulat, mint Magyarországon, nem a patkány pedofil Orbánnak és a zserbrákjainak adózom, hanem jobb kezekbe.

okt. 28. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

A kerdes kicsit összetettebb mint igen-nem. Es nem kell feltetlen egyetem. Egy jo szakma is sok penzt tud hozni.

Kb betanított munkasnak vettek fel kozvetitovel, a cég 3 honap utan felvett rendes szerződéssel, 2 ev alatt 40% nőtt a fizetésem, szakmailag fejlodtem, es fényévekkel jobb körülmények között dolgozom mint odahaza.

okt. 29. 11:02
 6/8 kriszpo ***** válasza:
Attól függ, hogy kinek, milyen végzettséggel, hova, mennyiért, mennyi időre? Ingázás vagy kinti élet?
okt. 30. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor valami normális szakmát szerezz. Hacsak nem akarsz makikkal versenyezni az aljamunkáért. És egy nyelv, ahová mész. Nem kell egyetem, vagy majd mész, ha magjön a kedved. De villanyszerelő, gázszerelő, valami kell.
nov. 1. 19:23
 8/8 kriszpo ***** válasza:
A gázszerelőt javaslom, mert az nagyon jövedelmező szakma itthon is...
nov. 2. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!