Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » USD-HUF árfolyamra milyen...

USD-HUF árfolyamra milyen nyomást ad majd az országgyűlési választás?

Figyelt kérdés

Közvetlen előtte merre várható az elmozdulás?

Utána , ha

1 Fidesz

2 ellenzék győz?

Tudom, van még sok esemény, amik komolyabban rántgatják az árfolyamot. De nem is jóslást kérek, hanem racionálisan átgondolt előrejelzést.

Tegyük fel minden más körülmény változatlan. Putyin Puruttya vergődik, az ukránokkal se bír el. Trump továbbra is Chetossal keni a fejét és nagyzol meg jampizik hiteltelenül.

okt. 27. 19:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi? Az utolsó részt nem értem. Amúgy az USD is szánalmas színvonalon van emiatt a cheetosos, näzi vénbohóc miatt.
okt. 28. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem erted, az a te szellemi kepessegeidet mutatja.

Az usd jelenleg kozel rekordgyenge az eurohoz kepest. Az utobbi idoben nagyon sokat gyengült, hisz nem olyan reg meg 1:1kozeleben volt, most meg 1euroert majd em 1,2usdt adnak.

Tehat az usd szerintem az eurohoz kepest is fog erosodni a jovoben. A forint meg gyengulni az eurohoz kepest. Tehat meg latvanyosabb lesz a forintgyengules az usdhez kepest.

En siman latom hogy 370 380ig visszamegy az usd es 1,1ig az eurohoz kepest

okt. 29. 07:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Ok, tök jó hogy látod. De MIKOR megy vissza? Meg tudod mondani melyik hónap körül és hol fog tetőzni az árfolyam az elkövetkező 6 hónapon belül ?

Mert amúgy nem nagy dolog tippelni egyet.

okt. 29. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

#13:

Racionálisan nézve, az USA kamatpolitikája és a globális kockázati étvágy a főkormányos, de a forint gyengesége általában a téli hónapokban szokott tetőzni (energiaköltségek miatt), szóval a következő 6 hónapban a november-január közötti időszakban lehet nagyobb nyomás.

Az, hogy hol tetőzik a csúcs teljesen a külföldi és hazai gazdasági bejelentéseken múlik, de ha a forint mélyponton van, az a rossz hangulat, magas USA kamat, vagy egy brutális EU-s konfliktus idején jöhet.

okt. 29. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:

12

“Az usd jelenleg kozel rekordgyenge az eurohoz kepest.”

Nagyon messze vagyunk attól a rekordközeliségtől.

Figyelmen kívül hagyod ugyanis azt az időszakot, amikor 1 euróért több mint 1,6 dollárt adtak.

Ne tévesszen meg az a tény, hogy az elmúlt néhány évben az EUR/USD egy gyakorlatilag oldalazó pályán mozog!

A jelenlegi EUR/USD árfolyamhoz viszonyítva az elmúlt 20 évben sokkal hosszabb ideig volt sokkal gyengébb a dollár, mint mostanában.

okt. 29. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

En az utobbi 10evrop beszeltem, bar nem voltam egyertelmu.

A 2008as rekord meg csak amiatt volt hogy az Usabol indult a vilagvalsag es oket joval melyebben erintette mint Europat.

okt. 30. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!