Vállalnátok a napi 1 óra oda és vissza utat munkába?
Sziasztok.
A párom nem akarja ott hagyni a munkáját, mert stabil és 8 év múlva biztosan ő lehet ott a főnök.
8 óra munka, ebéd időt nem kell dolgozni. Rugalmas.
Jelenleg 6-2 között dolgozik.
Azonban jelenleg még ott lakunk a nagyvárosban, ahol dolgozik. Vágyunk másra. Én egy kisebb településre, ahol van közösség, programok, nyugalom, biztonság, csend, jó levegő, alap dolgok pl..bevásárlás, általános iskola, szakkör lehetőségek, árnyékos park, kisebbség mentes.
Azonban màr a megye összes települését átrágtuk, rengeteg vita után is csak egyetlen egy tetszik, ami 1 órára van.
Párom szülőfalujával szokott még jönni, az csak 20 percre van a munkahelyétől, de nekem az nem tetszik, mivel ott csak egy haldokló félben lévő óvoda van és egy kisbolt, ahol még zöldséget se lehet kapni.
A család számomra is fontos. Jelenleg sokszor igénybe vesszük a segítséget a nagyszülőktől, mivel van 2 kisgyermekünk, akik 3 év alattiak. Megèrtem, hogy pàrom nem akar ilyen messze menni, azonban nagyon szeretném, hogy dűlőre jussunk.

válasza:

válasza:

válasza:Aztán ha mégse lesz főnök akkor pofára estek.
Van róla írásbeli szerződés hogy 8 év múlva ő lesz a főnök? Bár az se ér szart se igazából

válasza:"8 év múlva főnök"
Erre alapozni? Ugyan már.
Egyébként nyilván van az a pozíció, pénz és juttatási csomag, amellyel bizonyos élethelyzetekben és körülmények között én vállalnám.

válasza:

válasza:"Vágyunk másra. Én egy kisebb településre ..."
Ennyi.
Te.
És?
A férjed?
Hol itt a többessszám?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!