Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vállalnátok a napi 1 óra oda...

Vállalnátok a napi 1 óra oda és vissza utat munkába?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párom nem akarja ott hagyni a munkáját, mert stabil és 8 év múlva biztosan ő lehet ott a főnök.

8 óra munka, ebéd időt nem kell dolgozni. Rugalmas.

Jelenleg 6-2 között dolgozik.

Azonban jelenleg még ott lakunk a nagyvárosban, ahol dolgozik. Vágyunk másra. Én egy kisebb településre, ahol van közösség, programok, nyugalom, biztonság, csend, jó levegő, alap dolgok pl..bevásárlás, általános iskola, szakkör lehetőségek, árnyékos park, kisebbség mentes.

Azonban màr a megye összes települését átrágtuk, rengeteg vita után is csak egyetlen egy tetszik, ami 1 órára van.

Párom szülőfalujával szokott még jönni, az csak 20 percre van a munkahelyétől, de nekem az nem tetszik, mivel ott csak egy haldokló félben lévő óvoda van és egy kisbolt, ahol még zöldséget se lehet kapni.

A család számomra is fontos. Jelenleg sokszor igénybe vesszük a segítséget a nagyszülőktől, mivel van 2 kisgyermekünk, akik 3 év alattiak. Megèrtem, hogy pàrom nem akar ilyen messze menni, azonban nagyon szeretném, hogy dűlőre jussunk.

okt. 28. 00:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Más Budapesten belül utazik többet is, párom mozgássérültként bevállalt - részmunkaidőhöz - 2-2 óra utazást. Tehát vidéken az 1-1 óra semmi!
okt. 28. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki szemmel 1 óra nem sok, de ti városi szemmel nézitek, ahhoz vagytok szokva, hogy minden helyben van. Szerintem utálni fogjátok a településen az életet nagyon hamar. Ha otthagyná a párod a munkahelyét, helyben vagy nem találna, vagy rosszabbat. Te ugyanígy fogsz járni. Szerinted miért költözik mindenki városba, vagy jár be oda dolgozni? Szépen hangzik a vidéki élet, meg romantikusan, de munka szempontjából nincs ott semmi. Mondom ezt vidékiként.
okt. 28. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Aztán ha mégse lesz főnök akkor pofára estek.

Van róla írásbeli szerződés hogy 8 év múlva ő lesz a főnök? Bár az se ér szart se igazából

okt. 28. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"8 év múlva főnök"

Erre alapozni? Ugyan már.

Egyébként nyilván van az a pozíció, pénz és juttatási csomag, amellyel bizonyos élethelyzetekben és körülmények között én vállalnám.

okt. 28. 13:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sose ingáznék ennyit. A maximum 20 perc volt. Most meg 0.
okt. 28. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:

"Vágyunk másra. Én egy kisebb településre ..."

Ennyi.

Te.

És?

A férjed?

Hol itt a többessszám?

okt. 28. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért dolgozik 2 órát és még utazzon is kettőt. Benzin meg lesz havi 80 ezer.
okt. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!