2026-ban megváltozik a nyugdíjrendszer?
Tehát 15 év munkaviszonnyal elmehetek részöregségi nyugdíjba akár 35 évesen is?
Nekem már elegem van abból, hogy sehol sem lehet dolgozni. Teljesen kikészítenek a munkatársak és a főnökök is, akárhol dolgozok. Nincs is semmi munkalehetőség országszerte. Nyugdíjasokat jobban felveszik bármilyen munkakörre.

válasza:Miről beszélsz? Nem változik semmi, gyakrabban fognak kevesebbet emelni, ennyi.
Meg majd emelik a nyugdíjkorhatárt.

válasza:"Teljesen kikészítenek a munkatársak és a főnökök is, akárhol dolgozok."
Nem lehet, hogy neked kellene változtat vmit? Ha mindenki hülye rajtad kívül, nem biztos, hogy másokkal van gond.

válasza:Hát ha minden helyen kikészülsz akkor te csinálsz vmit rosszul.
Ha nagyon érzékeny vagy, akkor változtass, eddzed meg magad. Még 30 éved van nyugdíjig minimum.
nem tudok változtatni. egyre rosszabb. kórházban is voltam vele. volt h még boltba se tudtam menni. szerencse h lehet rendelni.
nem akarok 30 évig dolgozni, mert nem is tudok. nemhogy érzékeny vagyok és állandóan rosszúl is. egy munkaadó sem fog a végtelenségig megérteni h én valóban rosszul vagyok. nem hittek nekem és hát magamnak kellett kihívnom a mentőket. aztán csodálkoztak h két hétig voltam kórházban.

válasza:"nem tudok változtatni."
De, tudsz. Persze ahhoz akarni is kell a változást és dolgozni is érte.
Ha meg nem csinálsz semmit, akkor meg ne csodálkozz, hogy nem lesz jobb.
könnyen irogat olyan aki ilyesmiket sohase él át!!!
4 éve folyamatosan. A munkatársaim se hitték el, még akkor se ha elöttük szédültem és hánytam. Amikor többször a földre eszméletlenre ájultam.
minden vagy teljesen elsötétűl elöttem vagy minden teljesen kifehéredik. nem lehet így dolgozni, mert szó szerint nem látok semmit.

válasza:az ilyen dúrva viselkedésekbőlnis elegem van! értelmes ember nem így áll dolgokhoz, pláne ha a másiknak gondjai vannak.
inkább mély irigységet mutatnak az ilyenek, mivel valóban úgyis elmehetek előbb nyugdíjba.
Kapcsolódó kérdések:
Ha sikerül és meg mutatja akár személyesen, fizetek kp ben 20e ft_t! Nem értek hozzá, de van government gateway kapum is aktív, és 4 ledolgozott év mellet 4 nem teljes év...
Tulajdon képen ha magyar bejelentéssel dolgozom elveszik mondjuk a bérem 10% egész életemben. És nagy valószínüséggel abból nem látok semmit elég érdekesen van ez kitalálva ... Meg miért nekem kell fizetni más nyugdíját?Ez miért nem mindenki magának rendezi ? S akkor...
Feltételezzük hogy itthon szeretnék maradni, és annyi pénzt keresek amiből tudnék félre pakolni, de nem tartom jó ötletnek, mert amennyiben annyira megfogyatkozunk hogy a nyugdíjrendszer összeomlik, akkor a pénz is elfog értéktelenedni. Mi a megoldás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!