Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik budapesti plázákban...

Melyik budapesti plázákban ingyenes és melyekben nem ingyenes a mosdóhasználat?

Figyelt kérdés

nov. 9. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Az Alleeban ingyenes, rendszeresen takarítják.

Az ETELE-ben is.

nov. 9. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Mammut, Gobuda ingyenes

Rózsadomb Center, Rózsakert ingyenes

Corvin Plaza fizetős

Westend úgy tudom szintén fizetős

Lurdyban amikor utoljára voltam ingyenes volt, de most azt olvasom az is fizetős már

nov. 9. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Örs vezér tere Árkád régen ingyenes volt, most fizetős. Sugár régen is fizetős volt,gondolom most is. De ott van ezek mellett az IKEA, az szerencsére továbbra is ingyenes.

Az Árkádban nem csak az a bosszantó, hogy fizetős,hanem levasarolni is alig lehet. 1-2 olyan üzletben fogadják el ahová valószínűleg úgy se akarsz menni.

Pólus center ingyenes.

China Markt és Ázsia center (vagy valami új néven fut az már) szintén ingyenes.

nov. 10. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Köki szintén fizetős.
nov. 10. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Aréna ingyenes volt, de ott legutóbb 3-4 éve voltam, nem tudom azóta fizetni kell-e.
nov. 13. 11:54
 6/7 anonim válasza:
100%
Duna Plaza is inygenes
dec. 1. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Arénában voltam októberben, nem kellett fizetni.
dec. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Egy éttermeket működtető plázában minta a Westend, nem kellene kötelezően ingyenes legyen a mosdóhasználat?

Vagy legközelebb a szalvéta használatért és a papír evőeszközért is külön fizetni kell majd?

Beágyazódási pecsételés észlelése(mosdóhasználatkor 1db rózsaszín csepp) mikor csináljak tesztet?

28 napos ciklusaim vannak, ma vagyok 23. ciklusnapon, kb 8.dpo (ez csak tipp az ovuláció érzése miatt)

A férfiak nagy része tényleg vonakodik a kézmosástól mosdóhasználat után?

Nem egyszer láttam ahogy simán kisétálnak a mosdóból miután elvégzik a dolgukat. Nem szeretnék általánosítani, de ez máshol is így megy?

Lehet valami gond a vesémmel ha többször pisilek egy nap, mint az átlag? N

Egész idáig azt hittem hogy normális az ha naponta kb 20-30x pisilek, éjszaka is felkelek 2-3x, meg nekem ez olyan megszokott volt több éve tart. Ma olvastam hogy egy egészséges átlag ember napi 6-10 alkalommal megy mosdóba, 1 max 2x nagyvécézni. Nekem még ez a szám...

Most alszom először a srácnál, de tartok a helyzettől a mosdóhasználat miatt, mit tegyek?

Oké, tudom, hogy ciki, meg gyerekes, hogy emiatt aggódom, de már egy ideje dumálunk meg találkozgatunk, most fogok nála először aludni, és engem a leginkább a nagyvécézés aggaszt. Nekem ez reggelente úgy szokott kinézni, hogy amint eszek, vagy iszom egy kávét, már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!