Melyik budapesti plázákban ingyenes és melyekben nem ingyenes a mosdóhasználat?

válasza:Az Alleeban ingyenes, rendszeresen takarítják.
Az ETELE-ben is.

válasza:Mammut, Gobuda ingyenes
Rózsadomb Center, Rózsakert ingyenes
Corvin Plaza fizetős
Westend úgy tudom szintén fizetős
Lurdyban amikor utoljára voltam ingyenes volt, de most azt olvasom az is fizetős már

válasza:Örs vezér tere Árkád régen ingyenes volt, most fizetős. Sugár régen is fizetős volt,gondolom most is. De ott van ezek mellett az IKEA, az szerencsére továbbra is ingyenes.
Az Árkádban nem csak az a bosszantó, hogy fizetős,hanem levasarolni is alig lehet. 1-2 olyan üzletben fogadják el ahová valószínűleg úgy se akarsz menni.
Pólus center ingyenes.
China Markt és Ázsia center (vagy valami új néven fut az már) szintén ingyenes.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy legközelebb a szalvéta használatért és a papír evőeszközért is külön fizetni kell majd?
28 napos ciklusaim vannak, ma vagyok 23. ciklusnapon, kb 8.dpo (ez csak tipp az ovuláció érzése miatt)
Nem egyszer láttam ahogy simán kisétálnak a mosdóból miután elvégzik a dolgukat. Nem szeretnék általánosítani, de ez máshol is így megy?
Egész idáig azt hittem hogy normális az ha naponta kb 20-30x pisilek, éjszaka is felkelek 2-3x, meg nekem ez olyan megszokott volt több éve tart. Ma olvastam hogy egy egészséges átlag ember napi 6-10 alkalommal megy mosdóba, 1 max 2x nagyvécézni. Nekem még ez a szám...
Oké, tudom, hogy ciki, meg gyerekes, hogy emiatt aggódom, de már egy ideje dumálunk meg találkozgatunk, most fogok nála először aludni, és engem a leginkább a nagyvécézés aggaszt. Nekem ez reggelente úgy szokott kinézni, hogy amint eszek, vagy iszom egy kávét, már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!